Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Tex Mex Tortilla Chips Med Salt


Produktbillede
Producent: Tex Mex
Produkt: Tortilla Chips Med Salt

Købt i Rema 1000 for ca. 5 kr.
Vægt: 200 g (25 kr/kg)
Stregkode: 5705830002105
Anmeldt d. 14-12-2023 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Posen blev nydt sammen med (eller rettere: på trods af) Tex Mex Dip med guacamolesmag.

Jeg er blevet opfordret til at prøve disse og det passede fint med at Rema 1000 kørte tilbud på Tex Mex og jeg tilfældigvis allerede havde købt både pose og dip.

Det er klassiske gule, trekantede tortillachips med salt. Disse smager mest af majs og knap så meget af salt, hvilket ikke er heldigt hvis man havde tænkt sig at spise dem uden en form for dip.
Ingredienslisten nævner kun 3 ting; majsmel, havsalt og så det palmeolie de er stegt i, så vi har at gøre med nogle meget simple snacks der knap nok smager af noget.
Majssmagen er dog ikke særligt fremtrædende, og når posen samtidig er undersaltet egner de sig bedst til at dyppe i en dip eller til nachos. Alene er de kedelige.

Størrelsen er fornuftig, lige tilpas til åbningen på et glas dip.

Sprødheden fejler ikke noget, de knaser som de skal og kan uden problemer holde til at skovle et ordentligt læs dip op med. Der findes godt nok kraftigere tortillachips, men disse har en fornuftig tykkelse.

Der er lidt mere smulder og knækkede chips i bunden af posen end hvad man kunne forvente af tortillachips, men måske jeg bare har været uheldig.

Hvis vi, som fronten af posen også pointerer, formoder at de fleste bruger tortillachips som et fartøj til dip eller smeltet ost så er de faktisk fornuftige. Som den salige og folkekøre chipskonge Jørgen sagde så er de "tykkere i chippen så de ikke knækker i dippen". Til den slags brug ender vi på 3½ stjerner.
Har man tænkt sig at spise dem "rå" så findes der mere spændende tortillachips.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.