Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Tex Mex Dip Med Guacamolesmag


Produktbillede
Producent: Tex Mex
Produkt: Dip Med Guacamolesmag

Købt i Rema 1000 for ca. 5 kr.
Vægt: 300 g (16.67 kr/kg)
Stregkode: 5705830004137
Anmeldt d. 14-12-2023 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Nu plejer jeg normalt at bruge salsa- eller ostedip til tortillachips, men jeg fik lyst til at prøve denne dip med guacamolesmag da guacamole jo normalt smager ret godt.
Desværre skulle jeg have læst etikken noget bedre da der jo står "smag" til allersidst, hvilket altid betyder at det i virkeligheden er noget andet (end guacamole i dette tilfælde) med et-eller-andet tilføjet så det smager hen ad det de forsøger at sælge varen som.

Læser man ingredienslisten så består glasset primært af vand (141 gram) og kun 45 gram avocado. Og det smager desværre derefter.

Jeg ved næsten ikke hvordan jeg skal beskrive smagen, den smager af lige dele af løg og avocado. Med en bismag af tomat, ost og wasabi. Den er ikke stærk som wasabi, den smager bare af det. Krydret og let syrnet.

Konsistensen er alt for glat og jævn, de har så forsøgt at putte små, mørke klumper (hvilket jeg virkelig håber er avocado!) og små stykker af rød peberfrugt i. Men klumperne virker helt malplacerede da den grønne substans i glasset er fuldstændig ensfarvet og lind og tydeligvis overblendet til ukendelighed.

Til gengæld tror jeg faktisk den ville egne sig som en form for avocado-dressing i en madret. Hvilken madret ved jeg ikke, men den har samme konsistens og ensartethed som en creme fraiche.

Nuvel, den smager ikke dårligt, men man forventer virkelig noget mere - selv på tilbud til 5 kroner.
1½ stjerne kan jeg strække mig til for denne grønne kryddersauce...

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.