Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Taffel Super Snacks Sourcream & Onion


Produktbillede
Producent: Taffel
Produkt: Super Snacks Sourcream & Onion

Købt i Bilka for ca. 13 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 11-10-2015 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Taffels Super Snacks er Taffels pendant til KiMs' Snack Chips. Men eftersom KiMs ikke var helt tilfredse med at Taffels snacks også var firkantede (se f.eks. bedømmelsen af Holiday-varianten) har Taffel nu ændret formen, så de ikke længere er firkantede men runde (eller ovale, som de kalder det).

For at starte fra en ende af, så er de en tand luftigere end KiMs Snack Chips. De knaser rigtig godt, men er ikke hårde på samme måde. Taffel har skabs deres egen form for 'knas' og jeg synes de er sluppet rigtig godt fra det. De kan stadig rive i ganen så målet er vel nået.

Krydderierne er spredt bedre end KiMs formår det. Man kan stadig opleve at nogle snacks har mere smag, men slet ikke i samme grad.

Smagen når dog ikke helt KiMs. Sour cream & onion-smagen er god, men mangler noget sødme. Den kan man til gengæld finde nederst i posen, hvis man kører en finger hen over den og smager. På trods af smagen halter lidt så er den dog stadig rigtig god og en værdig konkurrent til den firkantede konkurrent og ender på lige så mange stjerner.

Posen får 4 stjerner, blev smagen justeret kunne den snildt snige sig op på 4½.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.