Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Taffel Super Snacks Holiday


Produktbillede
Producent: Taffel
Produkt: Super Snacks Holiday

Købt i Dagli'Brugsen for ca. 15 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 20-03-2015 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Der er ingen tvivl om at hele Super Snacks-serien er et forsøg på at kopiere den succes som KiMs' Snack Chips har haft i Danmark, men det kan undre en at det først er gået op for Taffel nu hvor populær denne type snacks er.

Den ligner næsten på en prik - samme størrelse og udseende. De har dog ikke helt ramt den samme sprødhed. Den er lidt mere luftig og knap så hård som originalen. Men den knaser trods alt rigtig godt!

"Holiday" henviser naturligvis til deres egen dip og smagen lader til at være rimelig godt ramt. Men det er vel også kun et spørgsmål om at drysse pulveret over snacksene i stedet for i små poser?
Jeg nåede dog aldrig at blive vild med smagen før posen var spist. Smagen af paprika og løg brænder igennem, men det er lidt for "krads" når man er vant til de originale smagsvarianter fra KiMs.

Posen ender på 3,5 stjerner. De er ikke langt fra KiMs Snack Chips, men den lidt ringere sprødhed og smagen trækker ned. Jeg har dog på fornemmelsen at Sourcream & Onion-varianten er en bedre oplevelse.
Prisen skyldes et tilbud med 2 poser for 30 kr.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

ener

De har meget mere krydderi på end Kims. Alt for længe er Kims faldet af på den pga deres spare iver, og det kan tydeligt smages. Taffels har kanon smag