Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Taffel Chips


Produktbillede
Producent: Taffel
Produkt: Chips

Købt i Ukendt
Vægt: 275 g
Anmeldt d. 22-05-2005 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Det første jeg bemærkede ved disse franske kartofler var at de var utrolig fedtede. I min bog tæller det ikke ned, så det rører ikke selve karakteren. Men er du bange for fedt (og specielt på fingrene) så gå uden om disse chips og find nogle andre. Har du forstået at chips næppe gør dig slankere; læs videre.

Chipsene, som altså ikke kan betegnes som tørre, er som franske kartofler skal være, tilpas saltede og godt sprøde. I den 275 gram store pose er der dog en del smuldrede chips, det trækker ned.

Med en sød creme fraiche dip (f.eks. denne) er jeg sikker på at man vil nyde disse franske kartofler endnu mere. Men selv uden vil disse Taffel chips kunne nydes - eventuelt til en omgang flæskesteg eller lignende.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Klart Estrellas bedste produkt smager dejligt.

Karina

De bedste franske kartofler på markedet - de andre kan simpelthen ikke følge med. Suveræne til mad, men smager også godt med dip.

Ukendt bruger

Ja, det er super gode chips! Tilpas saltede så man sagtens kan spise hele posen på en aften, dog skal man have lidt væske ved siden af :)
Sprøde og fedtede som chips skal være!
Og til flæskesteg er de jo næsten obligatoriske :p

Mystic

puha... Jeg har det enormt svært.
"Estralla" har til min store skuffelse overtaget "Taffel" og jeg ved ikke hvorfor men de vil med vold og magt ændre på smagen... de er gået så langt så de i dag har to "lidt" forskællige poser der hedder det samme og poserne er Næsten identiske... men smagen er langt fra den samme... hvis du spørg mig smager den nye af L... og den gamle smager stort set som altid (man har altid kunne få en pose der var kommet lige lovligt hurtigt gennem frityren) men de nye...ARRRGGGHHH... Hvorfor skal man ændre på noget perfekt, noget som (læste i tidligere andmældelse) noget som vi faktisk alle har fået til vores fleskesteg mens vi var små....

Jeg spørg bare HVORFOR
bedømmelse Originale Taffel Chips 100 points.
Nye forringede ESTRELLA Taffel ting 0 points

Klaus Alias Mystic (behøver ikke gemme mig, mener det sku)

liselotte

disse chips er rigtig gode til fx flæskesteg eller andet mad.
de er ofte store, og sprødheden er god.
til en dild eller hollyday dip er de også bare perfekte.