Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Dipmix Holiday


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Dipmix Holiday

Købt i SuperBrugsen for ca. 12 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 06-04-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Denne dip blev nydt sammen med Coop X-tra Franske Kartofler. Dippen har en sød og stærk smag, og er nærmest hudfarvet. Putter man for meget i, kan man glemme alt om at bruge den, så bliver den simpelthen for stærk.

Jeg ved ikke hvor KiMs får deres produktnavne fra, men jeg kan ikke se hvad smagen har med 'ferie' at gøre. Altså har man ingen mulighed for at vide hvordan dippen man køber smager.

Dét, sammen med selve bedømmelsen, giver dem et tretal.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Efter min mening verdens BESTE DIP!
Den smager godt til næsten enhver chip. Alle salt chips jeg har dybbet i den dip er blevet dobelt så god eller bedre end den var i forvejen. Gude DIP!

Karina

All-time favorit dip! Den findes ikke bedre. Kan stærkt anbefales!

Anser!!

Mener self. også at dette er en dip for de allerhelligste guder! :b
Hvis dippen bare nydes med Kims snack chips med sour cream & onion er den endnu bedre!

Tumlingen

Det her er også en kommentar til Chipsguidens bedømmelse... "Holiday" er et brugt navn til denne variant af dip.. Estrella bruger den blandt andet også.
Og så står der også en beskrivelse af smagen bag på posen.. ;)

Og lige til sidst.. Så er jeg slet ikke enig med din bedømmelse... Det er klart den bedste dip... Og ikke bare til chips, gulerødder og agurker er også lækre med det... :)
Det kan slet heller ikke blive for stærkt.. Jeg plejer at lade det trække lidt, så det rigtigt smager af noget... :D

henning lauritsen

Det var torsdag aften, var lige kommet hjem fra min morfar og mormor, vi havde fået gullash og valnødder til kaffen, klokken var lidt i 8 og der kom en herlig film.. tænkte mig lige en ekstra gang og fandt ud af at jeg ville ned i næren og købe en pakke af det pureste dip. Smagen var fremragende da jeg tilsmagte den med lidt ekstra oregano og salt (det kan kun anbefales).. Dippen var både rund og blød og mine popcorn var lune.. sad helt selv og spiste godt og vel den halve liter creme fraise dertil blandet 2 poser dipmix. mine tænder løb i vand og jeg drak en tår frem cola det kan jeg også anbefale til popcorn og dipmix og en god video, det var 9 forestillingen på tv3 jeg så, filmen hed den allersidste guldalder med johnny depp (tror jeg nok at den hedder) det er helt og aldeles min favorit yndlings film. Det er anbefales værdigt. ville bare takke min mor en enkelt gang da det er hende der plejer at betale dippen, vi ses gerda, 1000 tak for dip.

Strangelove101