Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Pringles Roast Ham


Produktbillede
Producent: Pringles
Produkt: Roast Ham

Købt i Tysk grænseshop for ca. 10 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 01-02-2008 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

På vej rundt i de tyske grænsebutikker stødte jeg på et par utraditionelle Pringles-dåser, som jeg måtte have med hjem til Danmark. Blandt andet denne, der skulle smage af stegt skinke. Men læser man ingredienserne bag på dåsen skal man meget langt ned for at ramme noget "skinkepulver", så mon man overhovedet kan smage skinken?

Den smager nærmest af røget skinke, eller i hvert fald noget der minder om røget kød, for jeg har svært ved at genkende skinkesmagen. I det hele taget er det problemet med disse snacks. De smager simpelthen ikke af nok. Oplevelsen af at stikke snuden ned i dåsen og indtage duften vil være større end rent faktisk at smage disse. Ud over den lidt røgede smag, smager disse faktisk bare salt og ikke så meget andet. Så kan man lige så godt vælge den almindelige originale røde dåse.

De knaser perfekt, som Pringles altid gør, så det er den næsten manglende smag der gør de lander på middelmådige 3 stjerner ud af 5. Skru op for smagen og det her ville være nogle formidable snacks.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.