Chipsguiden.dk

Anmeldelse: OK Snacks Snack Street No 1 - Taste Of Cheese


Produktbillede
Producent: OK Snacks
Produkt: Snack Street No 1 - Taste Of Cheese

Købt i Bilka for ca. 9 kr.
Vægt: 200 g (45 kr/kg)
Anmeldt d. 14-03-2006 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Jeg stødte på denne pose snacks med ostesmag og tænkte straks "200 gram for 9 kr?!". Det er en stor pose, noget større end KiMs' store Ostepops-pose med 165 gram, som koster betydeligt mere. Men hvad med smagen, man kan jo frygte de smager rædsomt til den pris.

Men smagen fejler absolut intet, de er ikke helt på højde med KiMs' variant, men det er meget, meget tæt på. Konsisten er blød og let, med andre ord rigtig god og noget jeg kan lide. I det hele taget er disse snacks en super oplevelse at indtage!

Jeg ville til enhver tid foretrække disse ostesnacks frem for KiMs' Ostepops, hvis jeg en dag skulle stå i den situation. Desværre har jeg kun set dem ét sted, omend andre Bilka-varehuse også burde føre dem. Til den pris og med det indhold er de alle 4.5 stjerner værd!

Jeg vælger ikke at give dem 5, da jeg allerede har givet ostesnacken Cheetos Chipito dette, og jeg synes stadig de er kongen.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

mcanuff

Det er det arveligste produkt, jeg nogensinde har smagt. Det smager helt forfærdeligt, jeg har ellers ikke haft problemer af ostepops FØR jeg smagte dem her, jeg spiste cirka 4, så kunne jeg ikke spise flere, jeg var simpelthen ved at brække mig. Jeg ville ikke engang have dem, hvis jeg så også fik penge sammen med dem!

Jns

Den når på ingen måde KiMs oste pops.. Jeg skulle en dag stå på en post for noget på skolen, sammen med en af mine venner.. Jeg købte denne pose da jeg er vil med kims ostepops.. Da jeg tog den første chip var jeg allerede avelig over at have købt dem.. men giver nu dem alligevel en stjerne, for man er ikke ved at brække sig.. Selve chipen har en meget tør smag og katrer i halsen, modbydelig at sluge..