Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Smiths Cheetos Chipito


Produktbillede
Producent: Smiths
Produkt: Cheetos Chipito

Købt i SuperBrugsen for ca. 17 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 11-03-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Som de fleste andre har jeg aldrig hørt om "Smiths", men ikke desto mindre har jeg besluttet mig at bedømme deres "Cheetos".

Cheetos Chipito er ostepops som vi kender dem. Faktisk har de en rigtig god og kraftig, lidt sødlig, smag. De knaser rigtig godt, uden at være spor hårde, og så er de længere end KiMs'. Faktisk smager de så godt at jeg vil anbefale dem frem for KiMs' variant til enhver tid.

Så hvis du nogensinde kommer forbi disse ostepops, så tøv ikke med at købe en pose eller 3 - du vil ikke fortryde det.

Opdatering: Bemærk at den nye 2020-pose ikke rigtig har noget med den oprindelige at gøre. Den nye smager meget tam i forhold til!

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

Ronson

Det er slet ikke samme produkt mere. Posen er også lavet helt om og nu er den fedtfattig og alt muligt. Jeg blev også selv skuffet over den nye.

mick

Hvis vi her taler om det samme produkt der i disse dage markedsføres i Føtex/Bilka under betegnelsen "Cheetos Chipito", kan jeg ikke erklære mig mere uenig i denne bedømmelse. For mig smager de af pap, og kemi og efterlader ikke den let fugtige mundfornemmelse som en god ostereje skal. De minder mig i mistænkelig grad om de der andenrangssnacks - produceret i Polen - som kæden Superbest har forsøgt at markedsføre som snacks/chips af en nogenlunde kvalitet til en fornuftig pris. Jeg er dybt dybt skuffet fordi jeg troede at den bløde fyldige ostereje endelig var landet.