Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Jørgens Favorit Mix


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Jørgens Favorit Mix

Købt i Sponsorat
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 29-04-2010 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Denne nye pose med snacks fra KiMs er en samling af de bedste og mest sælgende snacks fra KiMs - som der står på posen: "Alle Jørgens favoritter i én pose".

Vi har fået et par poser til test og det må siges at være en god ide at samle det bedste i en pose, dog ikke hvis smag er førsteprioritet - men mere om det senere.

I posen er der Snack Chips med krydderi, Ostepops, Skruer med salt, Griller og nogle hule rør jeg ikke kender navnet på.

Afhængig af om man er chipselsker eller bare skal bruge noget til festen så vil denne pose lande på hver sin karakter.

Som chipselsker ville jeg give denne pose 3 stjerner. Problemet er at alt i posen smager af krydderi. De hule rør, Griller og Snack Chipsene er alle født med krydderi - det kan man naturligvis ikke undgå "smitter" ostepops og skruerne med samme smag. Man ender altså med ostepops der ikke længere domineres af den gode ostesmag og skruer der ikke smager af salt men let krydrede - og er man vild med krydderi er det kun godt. Men en fanatisk ostepops-indtager som undertegnede var ikke vild med det.

Som indkøber til fest vil denne pose få 5 stjerner, for der er tre store fordele ved posen.
Den første er at man har alle de former for snacks som folk vil spise: dem med sære former, de bløde og de hårde.
Den anden er at folk kender indholdet i forvejen. Alle kender som minimum skruerne eller ostepopsene, og chipsfans vil blive glade for de hårde Snack Chips.
Og den tredje fordel er at man kun behøver at købe en eller to poser. Førhen måtte man altid købe minimum 3-4 poser hvis der skulle være noget for enhver smag.
Man går altså aldrig galt i byen hvis man holder sig til denne pose. Alle kan lide smagen af krydderi, selv om de ikke smager helt som de plejer (når man køber dem hver for sig). Men det er der jo ingen der lægger mærke til, når først musikken spiller!

Min endelige karakter lander altså lige midt imellem 3 og 5.

Hvis KiMs en dag overvejer at revidere posen så kan jeg næsten godt garantere en noget højere karakter, hvis de skiftede til sour cream-udgaven af Snack Chipsene og tomat-varianten af skruerne. Og måske opfandt en måde at holde smagene adskilte.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

Meetwo

Smagen af ostepops ligger kræftigt i nogle chips, og det er ren og skær ulækkert.