Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Ostepops


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Ostepops

Købt i Føtex for ca. 16 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 13-02-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Denne gang har jeg valgt at bedømme endnu en kendt klassiker. KiMs Ostepops er snacks med ostesmag, formen minder mere eller mindre om en reje. Det er nok også derfor andre producenter kalder dem osterejer.

Disse ostepops knaser godt, men er samtidig ikke hårde, og smager rigtig godt. Der er ingen knuste eller smuldrede 'rejer' så man får fuldt udbytte ved at købe denne dejlige pose.

Et firetal på grund af den gode smag og de sprøde snacks.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

Lars d. 29. juli 2020

KiMs Ostepops er faktisk et utroligt dårligt produkt, og de mennesker der skamroser dem, bl.a. her på siden, må enten ikke være vant til at spise særligt godt i hverdagen, eller være ansat hos KiMs :-).

stig

de er FUCKIN NICE JOOOOO!!! ;) GENIALE CHIPS elsker kims ostepops

Afrodite30

Min absolutte favorit! Uhm..

eeej

elsker dem.

Feupeu

Ostepops er den ultimative oste-smag, det fås bare ikke bedre, men pas på, for hvis pakken har stået åben natten over er de altså ikke lige så godt som når pakken lige er åbnet, det dårlige ved dem er lugten, de kan godt lugte kraftigt, derfor vælger jeg kun at give dem 4.

Jns

Helt fantatisk chip, den smager udsøgt.. Den smager ikke direkte af ost, som man kender det.. Nej, den har sin helt egen smag.. Eller jo den smager jo af ost.. Jeg kunne sagtens knalde 5 - 6 poser af dem på en aften :)

z92

Disse chips er rigtigt gode! Køb en pose, eller ti. Den dejlige chip, med et godt lag ost, smelter på tungen og kilder dine aller sarteste smagsløg, smagen nærmest danser hen over tungen med den sødeste ostesmag.

dena

Af danske ostepops er de de bedste på markedet pt. efter min mening :) Men dansk standard for oste-chips er meget lav desværre..

Madspk

FY FOR SATAN!!!