Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Grovchips Chili Klaus Chili Chips - Den Vilde


Produktbillede
Producent: Grovchips
Produkt: Chili Klaus Chili Chips - Den Vilde

Købt i SuperBrugsen
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 16-10-2015 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Selve chipsene er som vi kender Grovchips. Grove kartoffelflager stegt i jordnøddeolie. Det giver en god, fed bundsmag der egner sig godt til at putte krydderier på.

Smagen er en blanding af salt og barbecue/paprika, det tror jeg er den bedste beskrivelse jeg kan komme med. Putter man mange i munden bliver den nærmest syrlig. Smagen udmærker sig ikke på nogen måde, ja den er faktisk en kende jævn. Men den er god og går fint sammen med chilien - som vi kommer til nu.

Chipsene er krydret med chili af typen 'Trinidad Scorpion Butch T'. Det er en af de rigtig stærke fra øverste hylde og man forventer derfor et brag når man begynder at putte dem i munden. Men...

Det bliver aldrig rigtig stærkt, men kradser lidt bagerst i munden. Fylder man munden kan man dog godt mærke varmen komme, men slet ikke hvad man kan forvente ved 'vindstyrke 8'. Og jeg er ikke engang vant til chili.

Karakteren ender på 3 stjerner. De er gode men chilien slår ikke igennem, som man forventer når man vælger den stærkeste af de to Chili Klaus-poser. Havde der står "Den milde" (se bedømmelsen af den her) på posen havde forventningerne ikke været så høje og så havde karakteren formentlig været højere.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.