Chipsguiden.dk

Anmeldelse: XOX Gebäck Bali Barong


Produktbillede
Producent: XOX Gebäck
Produkt: Bali Barong

Købt i Netto
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 29-07-2005 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Tyske XOX har på forunderligste vis forsøgt at parre skalddyr/krabbe og chilismag på snacks. Og det smager ikke ligefrem godt. Det smager faktisk så ufattelig dårligt at jeg var nødt til at give posen væk, og ingen ville have den efter at have lugtet og smagt lidt på sagerne.

Den syntetisk chili og skalddyrssmag er ikke pengene værd overhovedet. Smagen er meget svær at sætte en finger på og definere, det var en smagsoplevelse der nærmest lammede mine smagsløg. Tænk sig at lancere sådan et produkt og så lokke kunder som mig til at købe det. Det er lidt ligesom at varme kattemad i en mikrobølgeovn - jeg gør det aldrig igen!

Disse modbydelige snacks er formet som noget der ligner meget små rejer, og minder i konsistens og farve lidt om osterejer. De knaser sådan set godt nok, men hvad hjælper det?

Jeg er desværre nødt til at give dem en halv stjerne, dels fordi de knaser og fordi der må være et (meget lille niche) marked for dette produkt - og de KAN spises uden at frygte for ens liv (modsat ovnbagte chips).

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.