Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Wild West Foods Beef Jerky Teriyaki Gourmet


Produktbillede
Producent: Wild West Foods
Produkt: Beef Jerky Teriyaki Gourmet

Købt i Wild West Jerky for ca. 48 kr.
Vægt: 100 g (480 kr/kg)
Anmeldt d. 16-08-2007 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Beef jerky er, for de uinviede, oksekød der er marineret eller krydret, og bagefter varmet ved lav varme og så tørret. På den måde kan det holde sig frisk uden skulle ligge i et køleskab. Og netop derfor er det praktisk at bestille over nettet og få sendt med posten helt fra england, det kan man ikke just sige om så mange andre former for mad :)

Kødet er rigtig lækkert. Blødt og mørt, lækker farve og med en fantastisk smag, som jeg vender tilbage til. Kødet er fladt, i uens størrelser. Hvordan de bliver skåret/revet i stykker aner jeg ikke, der er ingen maskin-kanter eller andet der afslører det:Smagen stammer fra en marinade med navnet teriyaki. Det er en japansk specialitet, der i denne udgave består af blandt andet soyasovs, brun farin (også kendt som puddersukker) og almindelig sukker. Puddersukkeren kan man smage som en let karameliseret smag, og jeg tror man skal indtage betydelige mængder før man kan blive træt af smagen.

Kødet kommer i en praktisk, kraftig pose med gen-luk. Jeg ville egentlig gerne have givet posen den sidste halve stjerne, da jeg simpelthen elsker det her kød. Men prisen på knap 48 kroner holder mig tilbage. Man får trods alt kun 100 gram, om end der går 200 gram kød til at lave det.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.