Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Wild West Foods Beef Jerky Original & Hot'N'Spicey


Produktbillede
Producent: Wild West Foods
Produkt: Beef Jerky Original & Hot'N'Spicey

Købt i Wild West Jerky for ca. 40 kr.
Vægt: 85 g (470.59 kr/kg)
Anmeldt d. 09-07-2005 af zimz

zimz' bedømmelse:

Beef Jerky hører man om tit, men ser aldrig nogen steder hvor man kan købe det. Beef Jerky er især kendt fra USA, hvor det fås i et utal af varianter.

Hvis du ikke ved hvad Beef Jerky er, kan jeg kort fortælle at det er tørret, marineret og røget oksekød, som er skåret ud i lunser/sticks, som man så spiser som en anden snackbar.

Til modsæting af de fleste andre snackbars vi kender, er Beef Jerky utroligt sundt, med over 50% protein og få kalorier. Du får svært ved at finde nogen anden fødevare i hele verdenen med højre protein indhold.

Jeg bestile 2 slags, nemlig: "Traditional" og "Hot'N'Spicey"

Jeg har aldrig set/smagt Beef Jerky før jeg fik det med posten idag, så det var meget spænendede.

Må indrømme det lignede mest en form for hunde-godbidder da jeg så dem første gang, men da jeg satte tænderne i dem havde det en god røget smag med en anelse paprika & pepper, plus en lille sød eftersmag, det er en meget specielt smagsoplevelse som ikke kan sammenlignes med ret meget.

Kødet er ikke for hårdt og ikke for blødt, det er lige som det skal være - Og når man er færdig med den første "Beef Stick" tænker man meget over "hvad dælen var det lige jeg smagte her??" :)

Man bliver hurtigt afhængig.. De er rare at gumle på og smagen bliver bare "pumpet" ind i dig for hver tyg du tager. Selv en lille bitte kødstump på 3 gram har rigtig meget smag i den.

Efter at have konfirmeret den første pose på den første dag, skulle jeg prøve "Hot'N'Spicey" den næste.

Jeg ELSKER kryderet mad, så derfor bestilte jeg denne smag, som har Paprika, Pebber og Chili - og Hot er de i hvert fald. Meget hot!
Jeg tror jeg kan vænne mig til det, men jeg har virkelig aldrig smagt så stærk mad før - så holder lige en pause p.t. :)

Jeg tør slet ikke TÆNKE på hvordan "Extremly Hot'N'Spicey" smager, som også blev solgt på web-siden jeg bestilte mit Beef Jerky på.

Sjov og anderledes snack, som er super sund og fyldt med smag. Men nu vil jeg nævne denne snacks absolute mest negative aspekt, nemlig prisen.

En pose på 85 gram Beef Jerky koster 4£ som jo lige godt er 40 danske kroner.

Det skal dog siges det her er luksus snacks, der går 200 gram af det bedste oksekød til 100g beef jerky, Og en pose på 85 gram har ca 5 "lunser" kød som svare til 5 snackbars. Du spiser ikke en luns kød på nul komma fem.

Men sjovt var det da at prøve, ikke noget jeg vil bestille hver uge men vil helt sikkert prøve nogle af de andre smagsvarianter som man kan købe på deres hjemmeside, som er www.wildwestjerky.co.uk - der kan du også læse mere om Beef Jerky.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med zimz? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

Ronson

Sidder og tygger i hot'n'spicy lige nu, og det er godt nok stærkt. Men for hæwle det smager godt. Er faktisk lidt synd at den er SÅ stærk, for det er ikke til at nyde når først man har spist et par stykker.

Synes ikke helt Original smager lige så godt. Den smager salt, men ikke på en behagelig måde som f.eks. bacon.