Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Underground Hindbærsnitte


Produktbillede
Producent: Underground
Produkt: Hindbærsnitte

Købt i Løvbjerg for ca. 20 kr.
Vægt: 500 g (40 kr/kg)
Anmeldt d. 25-05-2020 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Jeg var nødt til at prøve denne is, selv om jeg egentlig ikke er særlig vild med is, men endte faktisk med at blive lidt skuffet af flere grunde.

For det første er jeg vild med hindbærsnitter, så isen er nødt til at indfri en hvis forventning hvilket den ikke helt gør.

For når man skriver "med knust hindbærsnitte" på bægeret så bliver man lidt trist til mode når man tydeligt kan se at mørdejen ikke kommer fra hindbærsnitter men i stedet, og nok ikke videre overraskende, er bagt til formålet.

Og for det andet så er hindbær-delen, altså det lag af marmelade der normalt er mellem mørdejpladerne, meget sparsomt anbrag i toppen, med en lille smule nede i bunden. Ingen hindbær op ad siden på isen eller små lommer af hindbæroverraskelser gemt i isen..

Og den mængde tivolikrymmelsen på toppen i mit bæger var på ingen måde anstændig, faktisk nærmere skammelig på den nærrige måde.

Det er jo hele 3 ting på én gang - det går virkelig ikke.

Men altså mørdejsstykkerne smager da godt, og selve isen er ikke forfærdelig, på trods af man aldrig rigtig finder ud af hvad den egentlig smager af. Skuffende var den dog, når man basalt set var stillet en iskold hindbærsnitte i sigte.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.