Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Andet

Producent: Toms
Produkt: Yankie Cake

Købt i: Fakta
Ca. pris: 20 kr
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
Toms Yankie Cake
Klik for større billede

Alfamans bedømmelse:

Her er et lidt specielt produkt: en kage der smager som en chokoladebar. I samme stil som Mars og Snickers har Toms sendt et produkt på gaden, med samme navn som en allerede eksisterende chokoladebar. Mars og Snickers kan man få som is, men den retning havde Toms fabrikken højst sandsynligt ikke lyst til at tage, så i stedet for har de valgt at producere en kage.. Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige om det er præcist sådan at kagen er kommet til verden, men hvis det er, så synes jeg de ramt plet :-)

Da jeg første gang satte tænderne i Yankie kagen var mine forventninger ikke særligt høje, men jeg blev positivt overrasket! Oftets når man ser biprodukter kan man have på fornemmelsen, at den eneste grund til at det er kommet på markedet, er fordi originalproduktet har en pæn succes og at fabrikanten gerne vil udnytte succesen og tjene lidt flere penge...

Smagen er stort set ens med "originalen", dog er kagen ikke en ligeså klistret oplevelse som chokoladebaren, da den ikke indeholder "flydende" karamel, men at der i stedet er anvendt en slags creme.


Samlet brugerbedømmelse: Toms Yankie Cake har fået en brugerbedømmelse på 3 stjerner
Bedømmelsen er baseret på 7 bedømmelser. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.