Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Toms Yankie Cake


Produktbillede
Producent: Toms
Produkt: Yankie Cake

Købt i Fakta for ca. 20 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 06-01-2005 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

Her er et lidt specielt produkt: en kage der smager som en chokoladebar. I samme stil som Mars og Snickers har Toms sendt et produkt på gaden, med samme navn som en allerede eksisterende chokoladebar. Mars og Snickers kan man få som is, men den retning havde Toms fabrikken højst sandsynligt ikke lyst til at tage, så i stedet for har de valgt at producere en kage.. Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige om det er præcist sådan at kagen er kommet til verden, men hvis det er, så synes jeg de ramt plet :-)

Da jeg første gang satte tænderne i Yankie kagen var mine forventninger ikke særligt høje, men jeg blev positivt overrasket! Oftets når man ser biprodukter kan man have på fornemmelsen, at den eneste grund til at det er kommet på markedet, er fordi originalproduktet har en pæn succes og at fabrikanten gerne vil udnytte succesen og tjene lidt flere penge...

Smagen er stort set ens med "originalen", dog er kagen ikke en ligeså klistret oplevelse som chokoladebaren, da den ikke indeholder "flydende" karamel, men at der i stedet er anvendt en slags creme.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

freakingawesomeness

kage = godt
yankee = godt

Yankeekage = godt godt ... HEAVEN!!!! :D

Nutch

Ad, jeg er SÅ uenig. Jeg fik et stykke af denne "kage" og jeg var ved at brække mig. Og det skal siges: Jeg har ikke nemt ved at få kvalme SELVOM man snakker om diverse ulækre ting mens man indtager føde. Det er den der wannabee kagemasse som ødelægger det hele.
½ stjerne fra min side.

Atheon

Smager godt, men bliver klamt i lændgen.

nicklai

det er bare det bedste stykke usunde "mad" jeg nogensinde har smagt

Madspk

Den er go i starten.. Men når man har ædt en hel kage er det fandme ved at være ret klamt..!

zimz

Smager skide godt, men som nævnt - man kan squ ligefrem mærke man tager på når man har spist mere end 1 stykke. Nok noget af det usundeste du kan æde :)

zul-zul

Jeg havde ikke nogle forventninger til denne kage, da en af mine venner trak denne her moppedreng af en transfedtsyre-bombe op fra posen, efter en tur i Brugsen. Jeg satte tænderne i bæstet. Da jeg havde taget den første bid, overvældede Yankie-smagen min kæft, og jeg havde naturligvis lyst til en bid mere. Men da jeg tog anden bid, var det ikke just så labert som den første. Jeg fik nærmest kvalme og havde lyst til at brække mig. Min ven der havde købt den var helt enig. Måske er vi ikke så hardcore til at indtage chokoladebarer af denne her kaliber.