Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Tayto Cheese & Onion


Produktbillede
Producent: Tayto
Produkt: Cheese & Onion

Købt i eBay for ca. 31 kr.
Vægt: 37 g (837.84 kr/kg)
Anmeldt d. 15-06-2013 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Det er blevet tid til chips fra Irland. Tayto er en chipsproducent der blev grundlagt i 50'erne og var de første til at producere chips med smag.

Denne pose blev købt via eBay, og kom godt pakket ind i en papkasse med masser af bobleplast. Men vær opmærksom på at det er en lille 37 grams pose.

På trods af indpakningen var der dog rigtig mange knækkede chips i posen og det tæller ned. Sprødheden i sig selv fejlede dog ikke noget og er på niveau med alle andre kartoffelchips. De er dog overkogte og nogle af dem lidt brunlige. Det giver en lidt anderledes smag som jeg rigtig godt kan lide, men det er selvfølgelig noget nogle ikke bryder sig om.

Smagen er faktisk lidt misvisende, da den burde hedde Onion & Cheese. Smagen domineres fuldstændig af løgsmagen og det er også denne man sidder tilbage med i munden når posen er tømt. Ostesmager ligger som en tilbagetrukket bund som man aldrig rigtig lægger mærke til, med mindre man smager efter.
Men det er på ingen måde en dårlig smag, så længe man ikke har noget imod løg - ellers bliver det en ret træls oplevelse.

Anmeldelsen ender på 3 stjerner, det der trækker ned er den dominerende løgsmag samt de knækkede chips.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.