Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Taffel Tortilla Chips Nacho Cheese


Produktbillede
Producent: Taffel
Produkt: Tortilla Chips Nacho Cheese

Købt i Sponsorat
Vægt: 165 g
Anmeldt d. 15-04-2018 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Tortillachips er egentlig bare tyndt majsbrød bagt/stegt til chips, så det er jo ingen ny opfindelse. Men hvis det er populært i USA så er det jo altid kun et spørgsmål om tid før det også bliver populært i Danmark. Om det er populært her i landet kan man altid diskutere, der er ingen tvivl om at kartoffelchips er kongen, men tortillachips har indvaderet alle butikker nu til dags og sælges side om side med traditionelle kartoffelchips.

Taffel/Estrella har her lavet en pose tortillachips som må formodes at være til nacho-brug, hvor de dækkes af smeltet ost og hvad man ellers har lyst til. Jeg valgte dog at spise dem "rent" for virkelig at kunne fornemme smagen.

Og smagen fejler sådan set ikke noget, jeg kan dog ikke smage hvilken type ost det er. Bagsiden af posen afslører det heller ikke. Men heldigvis er mange af dem smurt godt ind i pulveret der giver smagen, ellers havde det været en kedelig oplevelse. Ingredienslisten afslører dog at det nærmest er ost der er mindst af, i hvert fald er der både mere kærnemælks-, tomat-, løg- og hvidløgspulver end ostepulver.

Jeg er i tvivl om hvorfor de skriver "made with real corn" på posens forside, jeg var ikke klar over at tortilla chips ofte laves af falske majs.. På trods af de er lavet af "ægte majs" knaser de lige så godt som alle andre tortillachips.

Chipsene er som nævnt ikke en kedelig oplevelse, men det er nu alligevel en tør oplevelse. Den anonyme ostesmag gør de ender på 2½ stjerner.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.