Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Taffel Rings Hot Chili & Cheese


Produktbillede
Producent: Taffel
Produkt: Rings Hot Chili & Cheese

Købt i Bilka for ca. 19 kr.
Vægt: 130 g (146.15 kr/kg)
Anmeldt d. 23-07-2013 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

En nyhed på det danske marked er denne pose oste/chili-snacks under Taffel-brandet fra norsk-svenske Estrella. Bag på posen finder man følgende påstand: "Stærk chili og mild ost". Men lever smagen op til dette?

Svaret er ja - dog med omvendt fortegn i mine øjne. Der burde have stået "kraftig ost og mild chili" for stærkere er de ikke. Og det er jeg glad for, da jeg ikke bryder mig om chili der stjæler opmærksomheden fra den egentlige smag.

Det gør den heldigvis ikke her, chilien er præcist tilpasset så den kraftige og gode ostesmag brænder igennem. Ostesmagen er kraftig og lidt sød og man kan ane noget tomatsmag i baggrunden. Det giver en meget rund ostesmag klart på højde med, hvis ikke bedre end, KiMs Kanonkugler. Chilismagen kommer snigende stille og roligt og overdøver aldrig osten, men når man er halvt igennem posen kan man godt få lyst til at dæmpe den med noget køligt. Det bliver dog aldrig for stærkt.

De ring-formede snacks har også en rigtig god konsistens. Men kan tygge dem og de knaser perfekt, men man kan også lade dem smelte i det mundvand der uundgåeligt kommer, når man opfanger den herlige ostesmag...

Som man måske kan fornemme så blev jeg svært glad for denne pose, og jeg kan kun anbefale man smider alt hvad man har i hænderne og selv køber en. Bedømmelsen ender derfor på 4,5 stjerner.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.