Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Taffel Ovnbagte Chips Sourcream & Onion


Produktbillede
Producent: Taffel
Produkt: Ovnbagte Chips Sourcream & Onion

Købt i Bilka for ca. 10 kr.
Vægt: 125 g (80 kr/kg)
Stregkode: 7310532114537
Anmeldt d. 09-07-2023 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Vi har før prøvet ovnbagte chips her på Chipsguiden.dk, f.eks. Lay's Baked og KiMs Ovnbagte Chips, men de er af svingende kvalitet og ikke rigtige alternativer til friterede kartoffelflager hvis man vil have noget ordentligt.

Desværre er det lidt det samme her. Smagen er fantastisk, en rigtig god og rimelig kraftig sourcream & onion-smag der er godt syrlig.

Og chipsene knaser godt men ikke på den helt rigtige måde. Og her kommer problemet, for de føles lidt - men smager rigtig meget - som kiks. Det er de desværre ikke de eneste ovnbagte chips der gør.

Problemet er at de er alt for søde. Når sødmen blander sig med det knuste kartoffelpulver og majsstivelse i munden breder der sig en utvetydig smag af kiks. Tænk tyndere og mere sprøde TUC Sour Cream & Onion på poseform...

Anyway, de er langt fra dårlige, som et fedtfattigt alternativ er de ganske gode med den rigtige sour cream & onion-smag. Kunne man gøre dem knap så søde tror jeg faktisk godt de ville kunne udfordre (visse) friterede chips.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.