Chipsguiden.dk

Anmeldelse: STC Honning Cashews


Produktbillede
Producent: STC
Produkt: Honning Cashews

Købt i Sponsorat
Vægt: 90 g
Anmeldt d. 07-12-2010 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

På Chipsguiden har vi været så heldige, at blive kontaktet af ejeren af firmaet Scandinavian Trading co (STC) fordi han gerne ville have bedømt firmaets produkter.. Vi er altid friske på sådan en opgave, så selvfølgelig sagde vi ja tak!

Man har kunne købe produkterne i Netto, de kommer en gang i mellem som spot-kampagne-varer.

Ejeren bag enmands firmaet hedder Regnar Kragh, og han har tilsendt os tre forskellige dåser cashew nødder: en med sesam, en med honning og en med sød chili. De bliver produceret i Indonesien.

Denne anmeldelse går på dåsen med Honning cashews.

Igen skal nævnes at emballagen er flot, billedet på forsiden ligner indholdet i dåsen, og så kan dåsen også genlukkes med et plastiklåg som følger med. Selvom indholdet kun er 90 gram, så synes jeg det virker voldsomt at spise det hele på een gang.

Smagen er rigtig god. Den minder lidt om slik, fordi de er så søde. Der er både honning og sukker som gør produktet sødt.. Smagen er cashew nød er ikke så gennemtrængene, pga. honningen og sukkeret fortrænger det lidt, men det gør ikke noget.

Jeg er ikke den store nødde-spiser, og spiser dem sjældent. Det er også derfor karakteren er som den er. Produktet er nemlig fint, smagen er god og jeg har intet negativt at sige.. Den lave karakter på 3 af 5 stjerner gives kun, fordi jeg ikke er til cashew nødder.

Hvis du elsker cashew nødder kan jeg med god samvittighed anbefale, at du prøver disse produkter!

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.