Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Andet

Producent: STC
Produkt: Cashews Sød Chili

Købt i: Sponsorat
Ca. pris: Ukendt
Vægt: 90 g

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
STC Cashews Sød Chili
Klik for større billede

Alfamans bedømmelse:

På Chipsguiden har vi været så heldige, at blive kontaktet af ejeren af firmaet Scandinavian Trading co (STC) fordi han gerne ville have bedømt firmaets produkter.. Vi er altid friske på sådan en opgave, så selvfølgelig sagde vi ja tak!

Man har kunne købe produkterne i Netto, de kommer en gang i mellem som spot-kampagne-varer.

Ejeren bag enmands firmaet hedder Regnar Kragh, og han har tilsendt os tre forskellige dåser cashew nødder: en med sesam, en med honning og en med sød chili. De bliver produceret i Indonesien.

Denne anmeldelse går på dåsen med sød chili cashews.

Der kommer plus i karakterbogen fordi billedet på forsiden ligner indholdet i dåsen, emballagen er flot, og så kan den også genlukkes med et plastiklåg, så man ikke skal spise det hele på een gang. Selvom dåsen kun indeholder 90 gram, så virker det som ret meget.

Smagen af nødderne, er faktisk helt god. De er lidt sprødere end de to andre varianter vi har modtaget. Jeg synes at man bedre kan smage nødden i dette produkt, end ved de to andre, fordi der ikke er noget honning ved produktet.
Chili smagen er fint afstemt.

Jeg er ikke den store nødde-spiser, og spiser dem sjældent. Det er også derfor karakteren er som den er. Produktet er nemlig fint, smagen er god og jeg har intet negativt at sige.. Den lave karakter på 3 af 5 stjerner gives kun, fordi jeg ikke er til cashew nødder.

Hvis du elsker cashew nødder kan jeg med god samvittighed anbefale, at du prøver disse produkter!


Dette produkt har ingen brugerbedømmelser