Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Snack Master Mikrowellenpommes Extra Dick


Produktbillede
Producent: Snack Master
Produkt: Mikrowellenpommes Extra Dick

Købt i CITTI Markt (Tyskland) for ca. 11 kr.
Vægt: 140 g (78.57 kr/kg)
Stregkode: 4006934778721
Anmeldt d. 03-02-2024 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Da jeg var en ung knægt kunne man købe mikrobølgeovnspomfritter i den lokale brugs. De lå i et form for 'gitter' hvor hvert enkelt pomfrit lå i et aflangt rum med noget specielt belægning på indersiden. Som jeg husker det blev de gode og sprøde, men pga. den specielle emballage var der ikke særlig mange pomfritter i og jeg mindes også de var ret dyre.

Så det var af lidt nostalgiske grunde jeg købte denne pakke i tyskland, for er de mon lige så gode som dem jeg husker?

Pakken skal åbnes og derefter 4 minutter i mikrobølgeovnen ved 900 watt. Derefter skal der salt i pakken, pakken rystes og derefter skal den hvile i 2 minutter.


Pomfritterne i mikroovnen


Pomfritterne blev nydt sammen men ketchup og en fiskefilet.


De færdige pomfritter


Desværre er "nydt" lidt misvisende for så gode blev de slet ikke. Der var nogle enkelte af dem der var nogenlunde sprøde, de fleste var bare kedelige som var de bagt i en ovn, og de sidste par stykker var hårde.
Med andre ord var det rimelig standard ovn-pomfritter, bare tilberedt hurtigere i en mikrobølgeovn. Så dem kan de godt erstatte. Men de vil aldrig kunne erstatte friturestegte pomfritter eller pomfritter lavet i en actifryer eller airfryer med lidt olie.

Jeg har givet dem 1,5 stjerner.
Ikke fordi de er decideret dårlige, men fordi de slet ikke lever op til forventningerne. Det er spild af penge kontra frosne pomfritter i en almindelig ovn, men mindre man vitterligt kun har 6 minutter til at lave dem i.
Måske de andre varianter der ikke er "ekstra tykke" (extra dick) er bedre, men de havde desværre kun denne type.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.