Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Rema 1000 Rustikke Grovchips Havsalt


Produktbillede
Producent: Rema 1000
Produkt: Rustikke Grovchips Havsalt

Købt i Rema 1000 for ca. 10 kr.
Vægt: 150 g (66.67 kr/kg)
Anmeldt d. 05-08-2019 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Alle butikker har efterhånden en private label-udgave af grovchips, Rema er ingen undtagelse. Vi kigger her på posen med havsalt, de har også en variant med sour cream & onion.

Jeg troede først at de var stegt i jordnøddeolie, eller i hvert fald en kombination af jordnødde- og solsikkeolie, da kartoflen havde en langt dybere smag end solsikkeolie typisk giver. Men bagsiden af posen afslører at der kun er brugt solsikkeolie. Smagen kan dog nok forklares ved at de er en smule overstegte og altså har den karakteristiske brune overflade, det er dog et klart plus i min bog og noget som løfter smagen i forhold til standard chips med (hav)salt.

Salten er tilpas. Den virker voldsom til at starte med, men efterhånden som munden "bedøves" af salten bliver man glad for den kraftige smag, for det betyder man stadig kan smage den efterhånden som man tømmer posen. Jeg kan ikke smage om det skulle være havsalt, frem for almindelig salt, men de smager godt...

Sprødheden fejler heller ikke noget, de er hårde som grovchips nu engang er. Dog kan de virke en lille smule tørre, hvilket grovchips ellers ikke plejer være. Det trækker karakteren lidt ned, men det er så også det eneste kritikpunkt jeg kan finde.

Men alt i alt nogle gode chips til prisen, og klart anbefalelsesværdige når trangen til grovchips melder sig.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.