Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Quickfood Hot Cacao


Produktbillede
Producent: Quickfood
Produkt: Hot Cacao

Købt i Bilka for ca. 10 kr.
Indhold: 75 ml (133.33 kr/L)
Anmeldt d. 11-03-2007 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Selvvarmende kakao, det lyder jo lidt frækt - det er det skam også, og første gang jeg ser den slags i landet. Om det har så mange anvendelsesmåder som man lige skulle tro, er jeg ikke så sikker på, men det er jo fint som supplement til f.eks. en madpakke hvis man skal med børnene i zoologisk have, eller bare på jobbet, hvis man ikke lige arbejder i et opvarmet rum.

Nemt og smart


Det man gør er simpelthen bare at trykke koppen i bunden. Den buler op og man kan høre at der trykkes hul op til kalciumkloriden (som er kalcium-salt fra saltsyre), så vandet kan blande sig med det i den yderste beholder. Det varmer den inderste beholder, med den færdigblandede kakao, op. Man skal lige huske at ryste koppen i ca. 40 sekunder for at blande vandet og kalciumkloriden ordentligt.

Nu har jeg ikke lige et termometer, men kakaoen bliver varmet op til noget nær perfekt drikketemperatur, et godt sted mellem lunken og skoldhed. Koppen (altså den ydre beholder) bliver måske lidt for varm til den er behagelig at holde i længere tid, men det er så hvad det er. Selve kakaoen smager rigtig godt og kraftig. Den smager ikke vandet eller alt for sød, faktisk er smagen godt ramt.

Der er ikke meget i...


Nu sidder du og tænker: "genial ide, rimelig pris og god smag - hvorfor kun 3 stjerner?", og ja, det er et rigtig godt produkt, men jeg har et stort problem med at man kun får 75ml kakao ud af 10 kroner. Det er mindre end de små hvide plastikkopper.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.