Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Pringles Dips Mild Salsa Heaven


Produktbillede
Producent: Pringles
Produkt: Dips Mild Salsa Heaven

Købt i Kvickly Xtra for ca. 15 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 13-06-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Denne bedømmelse hænger sammen med bedømmelsen af Pringles Dippers. Desværre passer de ikke til hinanden.

Jeg forventede en god salsadip med smag, men fik nogle smattede tomater. Umiddelbart smager det som om de har stoppet 2-3 tomater ned i glasset og leget med en stavblender, det imponerer mig hvordan de tilsyneladende har fået så mange nytteløse ingredienser og tilsætningstoffer i. Ok, jeg kan se fremmedlegemer i substansen, men ikke smage dem.

Smagen i sig selv er ikke en fiasko - tværtimod. Den passer bare ikke lige til det man forventer, og selv jeg kunne ikke spise det hele på en gang med hjælp fra nogle Pringles Dippers-chips. Men man kan selvfølgelig være heldig og netop falde for denne flaske tomat, men hvis man som jeg elsker tortillachips, så bliver man ikke tilfreds med denne efterligning.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

henning lauritsen

Det smager jo ikke mere end en dåse flåede tomater med en smule peber i .. jeg har aldrig haft et selskab der var så skuffet over denne dip, jeg serverede den til mit bryllup den 3/1 08.

Madspk

Det er helt simpelt.... GLEM DEN KLAMME DIP

Harry...

Tjaah, dette kan de jo heller ikke finde ud af? Måske skulle de prøve syltetøj næste gang? Jamen det er jo simpelthen latterligt! Det er vildt skuffende, og så ville jeg meget hellere straffe mig selv end at spise denne slags dip igen? Mild, ja fandme ja! Det skal jeg lii love for? Øøh.. Har i glemt at tilsætte smagsstoffer?! JA det tror jeg.. 15kr... Nøøøj det er tørt for en omgang.. Marmelade? Jeg er målløs!