Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Party Foods Easy Barbecue Chips


Produktbillede
Producent: Party Foods
Produkt: Easy Barbecue Chips

Købt i Fakta for ca. 10 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 26-03-2005 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

Da jeg smagte disse chips fik jeg vækket en masse minder fra barndommen. De smager simpelthen præcis som jeg husker chipsene gjorde da jeg var barn.. Det har nok en smule at gøre med, at det var de chips mine forældre valgte når de købte chips... I en overgang synes jeg ikke at kunne finde dem, men nu er de så i Fakta igen.

Posens indhold har en god krydret smag. Om det lige præcis er barbecue eller grill de smager af skal jeg ikke kunne sige, men der er et godt punch i smagen.
Efter ca. 20-25% af posens indhold synes jeg at smagen blev lidt for gennemtrængende, men man kan jo dele dem med andre.

Jeg synes kvaliteten af kartoflerne er en lille smule svingene, nogle af dem er ikke helt så sprøde som jeg gerne vil have dem. Det er dog ikke noget problem, chipsene fungerer ganske fint.

Hvis man ikke er tilfreds med indholdet af posen kan man sende den ind til Party Food, og så vil de refundere ens udgifter, dvs. posen + porto. Det synes jeg er en rigtig fornuftig service, og det vil jeg lade trække ½ stjerne op så karakteren ender på 4½ stjerne!

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

TelvisFilms

liselotte

disse snacks er klart mine yndlings! uha de er gode!
sprøde og dejlig store, hvis man da ikke har fået dem mast ned i en pose med for mange litter mælk.
også jeg husker dem fra min barndom, muuums de er gode! simpelthen ubeskrivelige.