Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: Party Foods
Produkt: Easy Barbecue Chips

Købt i: Fakta
Ca. pris: 10 kr
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
Party Foods Easy Barbecue Chips
Klik for større billede

Alfamans bedømmelse:

Da jeg smagte disse chips fik jeg vækket en masse minder fra barndommen. De smager simpelthen præcis som jeg husker chipsene gjorde da jeg var barn.. Det har nok en smule at gøre med, at det var de chips mine forældre valgte når de købte chips... I en overgang synes jeg ikke at kunne finde dem, men nu er de så i Fakta igen.

Posens indhold har en god krydret smag. Om det lige præcis er barbecue eller grill de smager af skal jeg ikke kunne sige, men der er et godt punch i smagen.
Efter ca. 20-25% af posens indhold synes jeg at smagen blev lidt for gennemtrængende, men man kan jo dele dem med andre.

Jeg synes kvaliteten af kartoflerne er en lille smule svingene, nogle af dem er ikke helt så sprøde som jeg gerne vil have dem. Det er dog ikke noget problem, chipsene fungerer ganske fint.

Hvis man ikke er tilfreds med indholdet af posen kan man sende den ind til Party Food, og så vil de refundere ens udgifter, dvs. posen + porto. Det synes jeg er en rigtig fornuftig service, og det vil jeg lade trække ½ stjerne op så karakteren ender på 4½ stjerne!


Samlet brugerbedømmelse: Party Foods Easy Barbecue Chips har fået en brugerbedømmelse på 5 stjerner
Bedømmelsen er baseret på 2 bedømmelser. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.