Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Ølfabrikken Klovn øl


Produktbillede
Producent: Ølfabrikken
Produkt: Klovn øl

Købt i Føtex for ca. 10 kr.
Indhold: Ukendt
Anmeldt d. 16-08-2009 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Jeg har aldrig været den store øl-eksperimentator, hvilket måske kan forklare de få øl-anmeldelser her på siden. Jeg holder mig til de øl jeg kender og krydrer til med stærke shots efter behag. Men hvor tit ser man en øl, med navn efter en dansk komedieserie? Så sjældent at jeg følte jeg måtte anmelde den.

Allerede når man åbner kapslen breder der sig en uhyggelig duft. Måske hyldeblomst, jeg ved det simpelthen ikke. Den var i hvert fald ikke rar og imødekommende og fik mig til at tjekke udløbsdatoen igen. Den første tår var bestemt heller ikke god, de efterfølgende heller ikke noget at råbe hurra for.

Om det er hyldeblomsten, appelsinskallen eller vaniljen der ødelægger smagen er et godt spørgsmål, ødelagt er den i hvert fald. I toppen af smagen er der en let ølsmag, mens bunden domineres af et virvar af underlige smage der forsøger at overdøve hinanden. Blandingen af smagene gør at man ikke kan definere præcist hvordan det smager og præcist hvad det er der er galt - men hvis øl kunne brænde på forestiller jeg mig at det ville det smage sådan.

Det eneste positive jeg kan sige om denne drik er at den har et strejf af øl-smag og at man bliver fuld, hvis man ellers kan tvinge den ned, hvilket resulterer i en halv stjerne.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.