Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: Mr. Chipp's
Produkt: Snack Box

Købt i: Metro
Ca. pris: 18 kr
Vægt: 250 g (72 kr/kg)

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
Mr. Chipp's Snack Box
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Jeg så denne "smarte" EM-snack-boks på en tur gennem Metro i Kolding, og måtte bare have den. Den har nogle lapper for oven, som man presser ned, og så har man et smart bærehåndtag.. Hvad man så end skal bruge dem til, man kan ikke lige kalde boksen tung.

Boksen består af to seperate poser, fyldt med snacks formet som halve fobolde - endda med tegnede stregerne hvor læderet normalt er syet sammen. De er lavet af kartoffelstivelse og majsmel, så de knaser fint - så langt, så godt.

Pose 1 er med salt og peber, og det bliver faktisk lidt stærkt undervejs. De smagte hæderligt og gav mig et godt indtryk. Disse snacks var med sorte streger.

Pose 2, desværre, kunne jeg godt have undværet. Det første jeg tænkte var "kemisk", ifølge varedeklerationen skulle det være sour cream og onion, men det håber jeg ikke de selv tror på. Det smagte en smule sødt og så af noget sært, sært kemisk noget - det kan umuligt have været deres intensioner. Det har dog lykkedes dem at ramme den røde farve rigtig.

Det leder mig til de 2,5 stjerner. De røde KAN spises men jeg tror langt de fleste mennesker ville foretrække en boks med 2 poser med salt og peber snacks, da de andre simpelthen ikke er pengene værd.


Dette produkt har ingen brugerbedømmelser