Chipsguiden.dk

Anmeldelse: McDonalds Cheeseburger


Produktbillede
Producent: McDonalds
Produkt: Cheeseburger

Købt i McDonalds for ca. 10 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 12-12-2005 af MyrKnof

MyrKnofs bedømmelse:

Den nok mest kendte og spiste burger (når jeg er der hvertfald :)). Det er lidt af en budget-burger til fattige studerende. Det passer os også meget godt, for den bliver spist i stor stil, med stor glæde... For det meste.

Der kan jo desværre til tider være en svipser, med uanede mængder sennep, så man nærmest sidder og gylper.

Andre gange er der bonus med hele 2 agurker (ja de der nasty syltede nogle de burde have hakket i stykker inden (og nej, jeg er ikke fan af dem)).

Men prisen taget i betragtning må man sige det er en udmærket burger. Man kan jo få hele 4 cheese for en tasty, det må siges at være fornuftigt.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med MyrKnof? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

Nutch

Hvad skal jeg sige? Jo, for 10 kr. for man ikke meget nu til dags, sååe en burger - det er sgu' fint (jeg ved godt, den ikke er særlig stor!). Smagen er dejlig - når den er lavet ordenlig !

Feupeu

Jeg elsker den lille burger, der bliver solgt mill. af dem om dagen, det er en klasikker!

Men når man har fået dem nogle gange i træt bliver man træt af den, den smager af det samme hver gang man spiser den, det er nok fordi der intet salat er i den, men en super burger hvis man lige skal have lidt at spise - Men hvis man er rigtig sulten skal der mindst to til at man får stillet sulten!

Atheon

Billigste bras der findes - foretrækker helt klart Burger King.

z92

Denne burger;

Det er en skide god, billig, lækker og simpel burger! Du behøver ikke pille al den ulækre salat ud, da der intet er. Den dejlige smag af kød med et ordenligt lag salt og peber, sennep og tomatketchup. Nam!

Den er rigtig god til en afveksling fra de andre, dyrere burgere. for fremtiden vil jeg hellere have dem end for eksempel en big tasty, når jeg er går på den gyldne måge =)