Chipsguiden.dk

Anmeldelse: McDonalds Big Tasty


Produktbillede
Producent: McDonalds
Produkt: Big Tasty

Købt i McDonalds for ca. 40 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 28-06-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Vi tog til McDonalds en mandag middag for at smage deres Big Tasty. Vores forventninger var i top, da vi forinden havde læst om dens "karakteristiske grillsmag" på McDonalds' side.

Men vi blev fælt skuffede! Ikke alene var den ikke stor (og lignede bestemt ikke det på billedet), men den smagte også af kaffe. Ja, ligesom det ækle mokka de putter i chokolade. De har bare valgt at putte det i noget dressing og kalde det grill. Man kan undre sig over hvordan den er kommet igennem deres (åbenbart ikke særlig strikse) kvalitetskontrol - og måske endnu mere hvorfor folk frivillig vælger at købe den.

Den ville egne sig til slankekur, man tager 4 bidder og smidder resten ud. De burde i øvrigt skifte dens navn til Big Nasty eller i det mindste give en advarsel. Den halve stjerne får den fordi man kan pille det meste ud og spise bøffen og osten.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

Ginger

Ikke en speciel god burger. Dressingen deri smager elendig.

jumper1981

McDonalds har overgået sig selv med denne burger. Det har i mange år stået klart at Burger King lavede de bedste burgere på grund af grill smagen. Men dette har McDonalds nu lavet om på...

Feupeu

Hver gang jeg er på McDonalds, får jeg sådan en, den er bare super, især det med gril smagen, men min far har opdaget at det er dressingen de har puttet i der smager af gril, det er en super burger, skal bare prøves, især med en omgang pommes og fanta til!

Atheon

Den eneste gode burger på MCDonalds.

z92

Rigtig god burger, dog skal man ikke have den for tit, dels fordi man bliver velsagtens træt af smagen, dels fordi den er rigtig usund.

zimz

Elsker den her burger, bræd mig ikke om deres grill sovs først, men da jeg prøvede den igen var jeg solgt. Stor og saftig burger som dog og så er den fedeste i McDonalds sortiment.

henning lauritsen

Den smager mega meget af mokka, enhver kaffe elskers drøm, der er drøn på denne burger.. er lidt ked led og bedrøvet over at den blir nedgjort.

Chipsy

Som sagt, meget, meget ringe. Denne burde ikke være kommet på market, mine venner og jeg bestilte alle en Big Tasty hver. Vi smed alle resten ud.