Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Lidl Kong Strong Urban Classic


Produktbillede
Producent: Lidl
Produkt: Kong Strong Urban Classic

Købt i Lidl for ca. 5 kr.
Indhold: 500 ml (10 kr/L)
Stregkode: 4304493268265
Anmeldt d. 27-12-2022 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Jeg drikker så godt som aldrig energidrik da det smager af meget billig lime-sodavand - og så er det et gimmick markedsført og lavet til børn i 12-15 års alderen. Hvis jeg ønsker energi så kan jeg få det meget billigere gennem kaffe..
Nå, nok gammelmandsbrok herfra.

Jeg endte en dag i Lidl og fandt denne XXL-dåse til 5 kroner og tænkte at det ikke kunne gå helt galt. Det kan vel ikke smage af tysk discount?

Jo, det kunne det så godt.
Med ingredienser som galdesyre (taurin) og vitamin B3 siger det sig selv smagen vil være noget aparte. Den primære ingrediens (ud over vand) er sukker og glukose/fruktose-sirup (spaltede stivelseskæder fra majsstivelse) hvilket heller ikke fremmer lysten til at mæske væsken.
Jeg lærer nok bare aldrig at drikke energidrik.

Smagen kan bedst beskrivelses som en let kemisk version af en lime-sodavand med et twist af et eller ander jeg ikke kan sætte en finger på - det smager nærmest som om den er omkring et halvt år for gammel på trods af den kan holde sig til langt ind i næste år. Lader man væsken syrer boble af og efterfølgende kyler den rundt i mundhulen kan man ikke smage andet end meget udvasket karamelsmag.

Samtidig mangler der kulsyre til at maskere den meget billige smag.

En meget flad smag og ikke mindst flad kulsyrefornemmelse gør at denne energidrik havner på 2 stjerner.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.