Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Lay's Gourmet Chorizo & Roasted Onions


Produktbillede
Producent: Lay's
Produkt: Gourmet Chorizo & Roasted Onions

Købt i Netto for ca. 12 kr.
Vægt: 150 g (80 kr/kg)
Anmeldt d. 13-06-2018 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Lay's Gourmet chips er, efter navnet og posens design at dømme, udsøgte chips med utraditionelle smagssammensætninger. Åbner men posen ser man også at indersiden er beklædt med en gylden farve, hvilket jo ser eksklusivt ud men absolut ingen funktion har.

Smagen er her en blanding af chorizopølse og ristede løg - hvilket ikke lyder særlig eksklusivt på dansk. Men teksten uden på posen passer nu meget godt med smagen på chipsen, som rent faktisk smager af svinepølse. Det er nu ikke fordi det smager himmelsk, det er i hvert fald mere specielt end det er udsøgt godt.

Man bliver dog skuffet når man tygger i chipsene, der er intet eksklusivt over sprødheden. Den er middelmådig og ikke konsistent. Der er langt mere bid i almindelige Grovchips hvor denne pose Lay's mere virker tør og kraftigt.

Jeg var "heldig" at finde posen til 12 kr, men normalt er de dyrere end andre gode poser chips. Så min anbefaling er klart at spare penge ved at købe en anden pose chips der hverken kalder sig "gourmet" eller er beklædt indvendig med "guld"...

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.