Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: Lay's
Produkt: Baked Naturel

Købt i: Sponsorat
Ca. pris: Ukendt
Vægt: 150 g

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
Lay's Baked Naturel
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Ønsker man en lidt længere forklaring og introduktion til Lay's Baked så kan man med fordel læse Alfamans bedømmelse af Mediterranean Herbs-varianten. Jeg vil gå direkte til anmeldelsen.

For at starte med konsistenten så var de tilpas hårde. De er lavet af en kartoffelmasse og skåret ud i noget der minder om sekskanter. De knaser på den rigtige måde, de knaser ikke for let, som visse fedtfattige chips, det er lykkedes Lay's at ramme en hårdhed man ikke lige forventer af noget bagt.

Efter at have konsumeret 2 poser må jeg sige, at jeg er blevet svært glad for disse chips. Den salte smag er god, om end lidt svag.

Mit eneste ankepunkt er også at de ikke er salte nok og sødmen derfor bryder igennem. Det oplever man ikke i almindelige kartoffelchips og derfor kommer man uundgåeligt til at tænke på kiks efterhånden som man spiser sig vej gennem posen. Det går dog over, for efterhånden går det op for en at det ikke er typiske "slankechips" man sidder med. Det er ikke 50 gram tørre papchips, man får rent faktisk 150 gram kartoffelsnacks der føles og knaser som rigtige, stegte chips. Man føler på ingen måde der er sparet på fedtet ved at putte mindre i posen.

Der var lidt smulder i bunden af posen, men ingen små stykker der var umulige at få fat i, så gennemsnitligt på dette punkt.

Jeg giver dem 4 stjerner, primært fordi det her langt fra er et klassisk slankeprodukt, der hurtigt får skræmt folk som mig væk. Smagen er god, men der kunne nemt tjenes ½ stjerne mere ved at skrue op for den. Det ville også fjerne sødmen og så er vi meget tæt på at have noget der kunne erstatte de ellers fedtholdige franske kartofler.


Samlet brugerbedømmelse: Lay's Baked Naturel har fået en brugerbedømmelse på 2½ stjerner
Bedømmelsen er baseret på 2 bedømmelser. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.