Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Tjips - Balsamico & Havsalt


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Tjips - Balsamico & Havsalt

Købt i kvickly for ca. 21 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 31-03-2012 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

Tjips er en ny serie af chips fra KiMs fabrikken.

De er i følge emballagen ekstra tynde og sprøde. De minder mig en del om Lay's chips i udformningen. Det er rigtige kartofler (og ikke kartoffelmasse som er presset sammen) og de er skåret i ret tynde skiver.
Der er mange store chips i posen og knap så mange knækkede. Der er også en del små chips i posen.

Smagen er super fin. Hvis du sidder og er lidt i tvivl om hvad balsamico og havsalt er, så er det eddike og salt, ofte noget vi får fra udenlandske producenter hvor det hedder "vinegar & salt".
KiMs udgave af denne type chips er rigtig god. Jeg har prøvet mange vinegar & salt chips fra mange producenter. Nogle af de engelske smager utrolig meget af eddike, hvilket ofte kan være for voldsomt til mig. KiMs udgave er super god. Eddike smagen er den mest gennemtrængene smag, men det er på et fint afstemt niveau. Salt smagen er ikke super gennemtrængene, hvilket jeg heller ikke mener den bør være i sådan et produkt. Hvis jeg ville have chips der smagte mest af salt, ville jeg blot købe almindelige Franske Kartofler.

Karakteren 4.5 gives fordi det er et super produkt. Kan du lide vinegar & salt chips så er du nødt til at prøve dem her!

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Virkelig de bedste chips Kims noglesinde har lavet efter min mening. Da jeg så den første gang synes jeg de så kedelige ud. Jeg troede de ville smage ligesom andre salt chips, men jeg tog fejl på grund af balsamicoen smager de genialt godt. Skal smages!

Ukendt bruger

Lækker chips - super sprøde og virkelig delikate. Elsker den syrlige og salte smag de har. Det tog ikke lang tid at fortære hele posens indhold. Helt sikkert en jeg køber igen.