Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: KiMs
Produkt: Tjips - Balsamico & Havsalt

Købt i: kvickly
Ca. pris: 21 kr
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs Tjips - Balsamico & Havsalt
Klik for større billede

Alfamans bedømmelse:

Tjips er en ny serie af chips fra KiMs fabrikken.

De er i følge emballagen ekstra tynde og sprøde. De minder mig en del om Lay's chips i udformningen. Det er rigtige kartofler (og ikke kartoffelmasse som er presset sammen) og de er skåret i ret tynde skiver.
Der er mange store chips i posen og knap så mange knækkede. Der er også en del små chips i posen.

Smagen er super fin. Hvis du sidder og er lidt i tvivl om hvad balsamico og havsalt er, så er det eddike og salt, ofte noget vi får fra udenlandske producenter hvor det hedder "vinegar & salt".
KiMs udgave af denne type chips er rigtig god. Jeg har prøvet mange vinegar & salt chips fra mange producenter. Nogle af de engelske smager utrolig meget af eddike, hvilket ofte kan være for voldsomt til mig. KiMs udgave er super god. Eddike smagen er den mest gennemtrængene smag, men det er på et fint afstemt niveau. Salt smagen er ikke super gennemtrængene, hvilket jeg heller ikke mener den bør være i sådan et produkt. Hvis jeg ville have chips der smagte mest af salt, ville jeg blot købe almindelige Franske Kartofler.

Karakteren 4.5 gives fordi det er et super produkt. Kan du lide vinegar & salt chips så er du nødt til at prøve dem her!


Samlet brugerbedømmelse: KiMs Tjips - Balsamico & Havsalt har fået en brugerbedømmelse på 5 stjerner
Bedømmelsen er baseret på 2 bedømmelser. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.