Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: KiMs
Produkt: Sour Cream & Red Pepper

Købt i: Bilka
Ca. pris: 20 kr
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs Sour Cream & Red Pepper
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Så har KiMs lanceret endnu en pose chips. Posen lover en smag af sour cream og rød peber, hvilket fik mine forventninger helt i vejret! Men ud over en kort smag af sour cream lige når chipsen møder smagsløgene må jeg sige det var lidt af en skuffelse.

Smagen er svær at beskrive, for det smager egentlig hverken af sour cream eller rød peber. En blanding af løg og paprika er nok min bedste beskrivelse af smagen. Teknisk set er eller kan der vel være røde peberfrugter i paprika, så de burde måske have kaldt posen "Onion & Paprika". Men det lyder selvfølgelig ikke helt lige så godt som "Sour Cream & Red Pepper". Det trækker ned, for jeg havde regnet med den gode sour cream-smag med et strejf af rød peber.

Jeg gad i øvrigt godt vide om poserne navngives efter smag. Vælger de navnet før smagen og forsøger at ramme den - eller har de forsøgspersoner til at smage sig frem til et navn?

Sprødheden er som vi kender den fra KiMs' øvrige rillede chips. Den er god, men de små riller gør desværre også chipsene så skrøbelige, at en stor del er knækket i småstumper og man ender med en masse smulder i bunden af posen.

Som stor sour cream-fan sidder jeg lidt tilbage med en skuffelse for jeg synes ikke smagen lever op til navnet. Så vil jeg langt hellere anbefale at man køber de tradionelle sour cream & onion-chips.
Alt i alt kan det ikke blive til mere end 3 stjerner.


Dette produkt har ingen brugerbedømmelser