Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: KiMs
Produkt: Snack Chips - Supersprød Chicken

Købt i: Føtex
Ca. pris: 22 kr
Vægt: 165 g (133.33 kr/kg)

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs Snack Chips - Supersprød Chicken
Klik for større billede

banko_drengs bedømmelse:

Jeg opdagede først for nyligt, at der var kommet nye varianter af Kims Snack Chips, blandt andet denne med "supersprød" chicken.

Chicken er en af mine yndlingssmage, bl.a. i Taffels Chicken Pommes-udgave, så jeg blev begejstret, da jeg i Føtex så den nye her, som jeg købte til fuld pris. Smagen er også god men ikke helt til den fulde pris, når man sammenligner med nogle af KiMs' andre Snack chips-udgaver, fx. Tomat-udgaven og den klassiske med krydderi. Chicken er her mere tam i smagen, selvom krydderiet dog er godt fordelt og kan smages på næsten hver en chip. Og smagen er ganske udmærket - det er nærmest en lidt røget smag med paprikatoner og en grillet eftersmag, som klæder den sprøde chip godt. Desværre træder den først i karakter, når man spiser en del af dem lige i streg, hvor den til gengæld er god og fyldig.

Chippen i sig selv er som sædvanlig meget sprød og alle ens; snack chips-varianten bliver vist ikke friturestegt som andre chips, og er derfor ikke olierede, hvilket er godt pr. chip men lidt tørt i længden. Jeg kan godt godt lide varianten, men det kan være en god idé at supplere med nogle andre i weekenden. Hvad KiMs mener med "supersprød" er ikke særligt klart, fordi chippen i alle varianterne er meget sprød. Er det kyllingesmagen, der er "sprød"? Tja, der er lidt røgsmag men det er også det eneste.

Men jeg fik alligevel spist posen ret hurtigt, da smagen som sagt fungerer godt, når man tager en del ad gangen, og derfor er den samlede karakter også 4 stjerner.


Samlet brugerbedømmelse: KiMs Snack Chips - Supersprød Chicken har fået en brugerbedømmelse på 3½ stjerner
Bedømmelsen er baseret på 1 bedømmelse. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.