Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Snack Chips - Supersprød Chicken


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Snack Chips - Supersprød Chicken

Købt i Føtex for ca. 22 kr.
Vægt: 165 g (133.33 kr/kg)
Anmeldt d. 18-12-2018 af banko_dreng

banko_drengs bedømmelse:

Jeg opdagede først for nyligt, at der var kommet nye varianter af Kims Snack Chips, blandt andet denne med "supersprød" chicken.

Chicken er en af mine yndlingssmage, bl.a. i Taffels Chicken Pommes-udgave, så jeg blev begejstret, da jeg i Føtex så den nye her, som jeg købte til fuld pris. Smagen er også god men ikke helt til den fulde pris, når man sammenligner med nogle af KiMs' andre Snack chips-udgaver, fx. Tomat-udgaven og den klassiske med krydderi. Chicken er her mere tam i smagen, selvom krydderiet dog er godt fordelt og kan smages på næsten hver en chip. Og smagen er ganske udmærket - det er nærmest en lidt røget smag med paprikatoner og en grillet eftersmag, som klæder den sprøde chip godt. Desværre træder den først i karakter, når man spiser en del af dem lige i streg, hvor den til gengæld er god og fyldig.

Chippen i sig selv er som sædvanlig meget sprød og alle ens; snack chips-varianten bliver vist ikke friturestegt som andre chips, og er derfor ikke olierede, hvilket er godt pr. chip men lidt tørt i længden. Jeg kan godt godt lide varianten, men det kan være en god idé at supplere med nogle andre i weekenden. Hvad KiMs mener med "supersprød" er ikke særligt klart, fordi chippen i alle varianterne er meget sprød. Er det kyllingesmagen, der er "sprød"? Tja, der er lidt røgsmag men det er også det eneste.

Men jeg fik alligevel spist posen ret hurtigt, da smagen som sagt fungerer godt, når man tager en del ad gangen, og derfor er den samlede karakter også 4 stjerner.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med banko_dreng? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

Ronson d. 7. december 2019

Smager rimelig fornuftigt.

Der er dog mere sukker end der er kylling i smagen.