Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Peanutkugler


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Peanutkugler

Købt i Nr. Åby Nærbutik for ca. 17 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 29-02-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Så blev det endelig tid til noget med peanuts, nemlig KiMs peanutkugler. Kugler er små snacks der tilsyneladende skal både ligne, dufte og smage af peanuts.

Og det klarer de meget godt. Jeg kan ikke vurdere om de rent faktisk smager af peanuts, men de har en rigtig god smag. Og de knaser rigtig godt. Desværre virker det lidt underligt at snacksene er så små, personligt ville jeg gerne have haft dem lidt større, men det er så ulempen ved at de skal ligne peanuts.

Jeg vil klart anbefale disse snacks hvis man kan lide peanuts, der er fyldt godt op i posen og de egner sig godt til at dele ud af.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

Peter34

Man kan købe meget billige peanut-flips forskellige steder, Netto og Aldi, bl.a., men de smager overhovedet ikke af noget, hvorimod KiMS peanutkugler er meget rige på smag.

De er ret dyre, selv om man tager højde for at der trods alt er 110 gram pr pose, og jeg er enige med de ovenstående indlæg i, at kuglerne gerne måtte være større. Det er jo bare peanutpulver og andet pulver, der er presset sammen, og bagt eller stegt på en eller anden måde. Og ja. de fedter ret meget.

Madspk

FY FOR SATAN

MyrKnof

ved ikke hvad der er med disse chips og jeg som ikke kan lide peanuts, men jeg kan li dem, og de er gode, meget fedtede, men det er til at leve med :P

Pølsemix

Fik lyst til en form for peanutchips en fredag eftermiddag, så var KiMs PEANUT KUGLER jo ideelle. Men blev faktisk lidt for ikke at sige meget skuffet over smagen synes ikke rigtig jeg kunne smage den, godt nok smagte den af peanuts men ikke specielt meget!

liselotte

disse snacks er gode hvis man har lyst til noget rimeligt mættende.
man bliver total fedtet på fingrene af dem, og der er mange i posen, så det er bare med at gå til dem.
de lugter ikke så godt, det er en ulembe synes jeg. men ellers god smag, og dejligt de er små, så kan man rigtigt kaste dem ind i munden:-)