Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: KiMs
Produkt: Ovnbagte Chips - Sour Cream & Forårsløg

Købt i: Sponsorat
Ca. pris: Ukendt
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs Ovnbagte Chips - Sour Cream & Forårsløg
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Ikke længe efter Lay's introducerede deres Baked-serie i Danmark er KiMs nu også kommet med en serie ovnbagte chips, som allerede er at finde på butikshylderne. Den variant jeg har valgt at bedømme er med sour cream og forårsløg. Hvorfor det er forårsløg og ikke almindelige, danske løg tør jeg ikke sige, jeg kan heller ikke lige umiddelbart smage forskel på disse og "almindelige" Sour Cream & Onion-chips.
Til gengæld er der forskel på fedtindholdet, der for Lay's vedkommende er 9,5-10% og for KiMs er helt nede på 7,5%. Altså en rimelig forbedring.

Det største kritikpunkt ved ovnbagte chips har altid været at de er rigtig tørre, så tørre mange vælger aldrig at købe ovnbagte chips igen (se f.eks. denne gamle anmeldelse af Funny-frisch Ofenchips).
Heldigvis har både KiMs og Lay's gjort noget ved dette, så de langt mere føles og smager som almindelige, friterede chips.

Jeg synes heller ikke KiMs overgår Lay's hvad konsistensen angår. Den knaser rigtig fint og føles ikke som kiks. De har også styr på sukkeret, så de ikke efter en halv posebegynder at minde om mariekiks, som Lay's gør.

Til gengæld, og det er et stort kritikpunkt, er alle chips knækket, desværre i rigtig mange små stykker. Det er altid irriterende at skulle grave i bunden efter den sidste 1/4-del af posen - og det undrer mig at så mange er knækket, når disse chips føles hårdere end traditionelle chips.

Smagen fejler derimod ikke noget, den er kraftigere og bedre end konkurrentens. Den smager som Sour Cream & Onion-chips skal.
Desværre føles det stadig som om den bare ligger oven på chipsen og kan falde af for et godt ord. Der havner også en god del på fingrene i stedet for i munden.

Alt i alt har jeg valgt at give disse chips 4 stjerner.

På plus-siden er smagen, fedtindholdet og den generelle konsistens.
På minus-siden er at smagen "sidder løst" og at de knækker alt for let.


Samlet brugerbedømmelse: KiMs Ovnbagte Chips - Sour Cream & Forårsløg har fået en brugerbedømmelse på 5 stjerner
Bedømmelsen er baseret på 2 bedømmelser. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.