Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Naturchips Sour Cream & Onion


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Naturchips Sour Cream & Onion

Købt i Tysk grænseshop
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 11-04-2013 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Vi har testet de andre varianter i Naturchips-serien, men vi nåede aldrig til sour cream. Det bliver der nu rodet bod på.

Naturchips er grove chips fra KiMs. De koges med skræl i solsikkeolie der sikrer en god sprødhed. Der kommer lidt mere om sprødheden senere, men først tager vi hul på smagen.

Og KiMs er jo kendte for deres sour cream-smag, som jeg dog personligt ikke er helt vild med. Jeg synes hurtigt den bliver for voldsom og sur.

Sådan forholdet det sig dog heldigvis ikke med Naturchips, for der sker et eller andet specielt når solsikkeolien møder sour cream-smagen. Den lidt fede chips gør smagen mere rund og en sødme blander sig med smagen så den nærmest begynder at minde mere om Estrellas klassiske sour cream-smag end om KiMs' egen.

Det smager i hvert fald rigtig godt og min frygt for en alt-dominerende sur smag blev stille og roligt pakket væk.

Sprødheden er som den skal være ved de lidt grovere chips, dog ville det ikke gøre noget hvis chipsene blev en lille smule hårdere og knaste noget mere.

Alt i alt kan jeg kun anbefale disse chips der er mine klare favoritter blandt Naturchips. Den sidste halve stjerne havde de fået hvis det ikke havde været så mange knækkede chips i posen.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.