Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Naturchips Krydret


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Naturchips Krydret

Købt i Sponsorat for ca. 20 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 03-04-2010 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

KiMs har lige sendt deres nyeste serie chips på markedet, og denne gang er de gået "tilbage til rødderne" med deres Naturchips serie. Det kører efter et meget simpelt koncept: ingen tilsætningsstoffer, traditionel tilberelsesmetode og gode råvarer.

Ingredienslisten fortæller også, at der er brugt:
66% kartofler
27% solsikkeolie
7% havsalt.

I modsætning til Naturchips med Havsalt, så angiver ingredienslisten faktisk 100% af indholdet. På havsalt udgaven mangler der 0,3%

Chipsene er grove og de er stegt med skræl på.
De er meget sprøde. Der er mange små stykker samt knækkede chips i posen, og det hører sig fint til i et produkt som dette.

Selve smagen er lidt svær at angive. Kigger man på ingredienslisten og sammenligner Krydrets 7% krydderi, mod Havsalt som kun har 1,7% salt, så tænker jeg, at Krydret må være stærke og have kraftig smag.. Men det har de faktisk ikke!
Det jeg umiddelbart mest synes det smager af, er først og fremmest kartoffel! Dernæest er der en svag ostesmag. Ud over det smager de lidt af salt og løg, men smagen er ikke vildt gennemtrængene.

Jeg giver disse chips 3 ud af 5 stjerner. Det er et udmærket produkt, men jeg synes der mangler noget power i smagen. De her chips fortjener en test, for jeg er sikker på, at personer som mine forældre og deres venner vil være vilde med dem.. Og de gør sig garanteret også godt på middagsbordet som tilbehør...

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

Ronson

Jeg er fuldstændig vild med dem! Det var med let rystende hænder jeg i frygt for en gang fritteret krydderhelvede åbnede posen. Men de var hverken overkrydret eller stærke.

Det er rigtigt smagen ikke overdøver kartoflerne, men jeg synes det er perfekt afstemt. Hverken for meget eller for lidt.