Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: KiMs
Produkt: Naturchips Krydret

Købt i: Sponsorat
Ca. pris: 20 kr
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs Naturchips Krydret
Klik for større billede

Alfamans bedømmelse:

KiMs har lige sendt deres nyeste serie chips på markedet, og denne gang er de gået "tilbage til rødderne" med deres Naturchips serie. Det kører efter et meget simpelt koncept: ingen tilsætningsstoffer, traditionel tilberelsesmetode og gode råvarer.

Ingredienslisten fortæller også, at der er brugt:
66% kartofler
27% solsikkeolie
7% havsalt.

I modsætning til Naturchips med Havsalt, så angiver ingredienslisten faktisk 100% af indholdet. På havsalt udgaven mangler der 0,3%

Chipsene er grove og de er stegt med skræl på.
De er meget sprøde. Der er mange små stykker samt knækkede chips i posen, og det hører sig fint til i et produkt som dette.

Selve smagen er lidt svær at angive. Kigger man på ingredienslisten og sammenligner Krydrets 7% krydderi, mod Havsalt som kun har 1,7% salt, så tænker jeg, at Krydret må være stærke og have kraftig smag.. Men det har de faktisk ikke!
Det jeg umiddelbart mest synes det smager af, er først og fremmest kartoffel! Dernæest er der en svag ostesmag. Ud over det smager de lidt af salt og løg, men smagen er ikke vildt gennemtrængene.

Jeg giver disse chips 3 ud af 5 stjerner. Det er et udmærket produkt, men jeg synes der mangler noget power i smagen. De her chips fortjener en test, for jeg er sikker på, at personer som mine forældre og deres venner vil være vilde med dem.. Og de gør sig garanteret også godt på middagsbordet som tilbehør...


Samlet brugerbedømmelse: KiMs Naturchips Krydret har fået en brugerbedømmelse på 4½ stjerner
Bedømmelsen er baseret på 1 bedømmelse. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.