Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Minimal - Sour Cream & Onion


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Minimal - Sour Cream & Onion

Købt i Netto for ca. 12 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 27-01-2005 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Minimal er de nye chips fra KiMs, hvor kartoflerne skæres i lidt tykkere, flade skiver, som steges i længere tid og ved lavere temperatur end almindelige chips. Sidst i processen bliver det overskydende fedt blæst af chipsene med varm luft, og derved når de ned på 35% mindre fedt end normale chips.
Det første man lægger mærke til er den markante smag. Den er kraftig og god, uden at man bliver træt af den i længden. Lidt værre er det med konsistensen af selve chipsene, der, på trods af de knaser helt fint, bliver lidt trættende i længden. Det er som om de er for tørre. Men holder man en pause undervejs kan de fint spises, og man lægger slet ikke mærke til at det er fedtfattige chips.

KiMs Minimal er altså et spændende produkt, der ifølge dem selv er designet til kvinderne - men derfor kan vi mænd jo godt spise dem, for de er prisen værd.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

peters

minimal er virkelig en god chip - fyldt med smag. Det er ikke den bedste chip jeg har smagt, men det er tæt på. Kan kun anbefale den. (desværre er desginet lidt fesent, i min øjne!)

Hole

Desigerchips!
Fantastisk smag til prisen.
Lowfat KAN jo smage af noget!
Også gør det jo ikke noget at den er cool at kigge på?