Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Dip

Producent: KiMs
Produkt: Minimal Holiday

Købt i: SuperBrugsen
Ca. pris: Ukendt
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs Minimal Holiday
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Mange har nok set Jørgen synge dip-sangen i KiMs' tv-reklamer:Og det lyder jo enkelt; put vand i, ryst og nyd. Og så simpelt er det også. Når man putter vandet i og begynder at ryste så bliver væsken tykkere og tykkere. Men følger man anvisningerne så ender man med en alt for tyk grød. Og selv om det selvfølgelig sidder bedre fast på chipsen med en tyk dip, så smager det alt for stærkt.

Smagen er heller ikke som man kender den fra normal Holiday. Så jeg blev lidt skuffet da jeg brugte dippen til mine franske kartofler.

Men den store fordel ved Minimal-dip, som også fås i en dild-variant, er naturligvis at man kun skal bruge vand. Man sparer altså fedtet og de ekstra kroner på creme fraiche. De lover også "max 2% fedt", og i disse fedtforskrækkede tider er det jo et oplagt sted vi chipsfortærende mennesker kan spare på fedtet.

Jeg vælger derfor at give den 2½ stjerne. Smagen levede ikke helt op til forventningerne, men de 2% fedt gør at man kan nyde den uden at give fedtet en tanke. Konsistensen kunne dog være bedre.


Samlet brugerbedømmelse: KiMs Minimal Holiday har fået en brugerbedømmelse på 1½ stjerner
Bedømmelsen er baseret på 2 bedømmelser. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.