Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Minimal Chips


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Minimal Chips

Købt i Bilka for ca. 25 kr.
Vægt: 100 g (250 kr/kg)
Anmeldt d. 11-02-2007 af z92

z92s bedømmelse:

Når man mærker posens vægt overvejer man stærkt at sætte den tilbage på plads. 100 gram vejer ikke meget - Men du bliver positivt overrasket når du åbner posen og hælder indholdet ud. Det fylder ganske meget!

Chipsene, hvilke jeg tror er sammenpresset kartoffelmos med smag, er kraftigt krydrede. Det jeg mener er, at der er masser af smag på - Og det kan kun siges at være positivt.

Paprika:
Da jeg puttede den første i munden var det som at træde ind i chipshimlen. Hvilken smag! Og så SÅ stærk. Jeg blev positivt overrasket!

Sour Cream And Onion:
Denne smag var ikke så gennemtrængene som den med paprika. Men den smagte alligevel rigtigt godt!

Alt i alt vil jeg sige at disse chips er et 'Must try'. De har da en anden konsistens, men om det er negativt vil jeg ikke ligefrem sige!

Køb endelig disse chips hvis du er bevidst om, at det du putter i munden ikke skal være alt for usundt - du kan nemlig ikke smage forskel, ud over at chippen har en lidt anden konsistens.

OBS: Prisen er for 2 poser

Endelig bedømmelse:

Er du enig med z92? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

Karina

At fedtprocenten er så lav er selvfølgelig et plus. Men om kalorieindholdet næsten er på højde med andre chips kan jeg faktisk ikke huske.. Sådan er det jo tit og ofte med "light"produkter. Smagen er ok, men konsistensen er ødelæggende for min oplevelse - derfor kun 3 stjerner fra mig..

miniman

Disse chips smager særdeles godt og med kun 5% fedt er det helt klart de chips jeg vil spise fremover.