Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Macho


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Macho

Købt i Kvickly for ca. 20 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 28-03-2009 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

Da Rune og jeg var i P3 Morgenradio i går, nåede vi desværre ikke at teste KiMs Macho chips. De var ellers taget med specielt til Kanonkongen.
Hellere sent end aldrig, så derfor tester jeg dem nu.

Posen ligner til forveksling American Grill varianten, men indholdet er ikke ens. For det første så er chipsene udformet på en anden måde. Rillerne på Macho er større, og de er mørkere i farven.

Navnet lever i høj grad op til smagen! Det her er virkelig for macho's og folk med hår på tungen! Smagen er en blanding af løg, chili, salt, hvidløg og paprika. De er pænt stærke, måske endda for stærke. Det er ikke nogle man lige spiser en pose af.

KiMs kører i øjeblikket en kampagne på Macho chips. Det gælder om at brøle højest og førstepræmien er ca. 160 poser Macho chips!! Se her for meget info:
http://kims.dk/kampagner/macho/

Personligt synes jeg chipsene har en meget gennemtrængene smag af løg og hvidløg, og at det måske lige er en tand for meget. Det er dog et produkt hvor man får, hvad man ser, og sådan nogle ting er jeg bare super glad for! Man bliver ikke snydt, de her chips ER virkelig bare macho!

Smagen alene vil jeg bedømme til 1-1½ stjerne, da de ikke lige falder helt i min smag. At man har "chips ånde" dagen efter (ligesom når man har spist hvidløg) er ikke positivt i min verden.
Markedsføring, emballage og navnet falder dog i min smag, det er super fuldendt, og det får faktisk karaktern op på 2,5 ud af 5.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Giver dommerpeter ret de er ikke ret stærke. Når de kalder dem Macho burde jo være stærke. Ellers skulle KiMs kalde dem noget andet. De smager fint.

dommerpeter

Synes ikke det er særlig godt anmeldt
de er overhovedet ikke i nærheden af stærk selvfølgelig har de en krydderet smag men overhovedet ikke stærk
der har KIMs ramt forkert jeg kunne også nemt tømme sådan en pose uden et glas vand

Ronson

Synes ikke de stærke, kunne nemt tømme en pose. Og smagen var også nogenlunde, men jeg kan ikke lade være med at tænke "mokka" hver gang jeg putter nogen i munden.

Der er ikke noget kaffestads i, så jeg forstår det ikke, det er præcis samme bismag som når jeg spiser noget med mokka synes jeg. Og jeg kan ikke fordrage det...
Men smagen er nogenlunde, chilien er ikke stærk og jeg bryder mig heller ikke om den. Forstår slet ikke ideen med stærke chips.