Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: KiMs
Produkt: Macho

Købt i: Kvickly
Ca. pris: 20 kr
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs Macho
Klik for større billede

Alfamans bedømmelse:

Da Rune og jeg var i P3 Morgenradio i går, nåede vi desværre ikke at teste KiMs Macho chips. De var ellers taget med specielt til Kanonkongen.
Hellere sent end aldrig, så derfor tester jeg dem nu.

Posen ligner til forveksling American Grill varianten, men indholdet er ikke ens. For det første så er chipsene udformet på en anden måde. Rillerne på Macho er større, og de er mørkere i farven.

Navnet lever i høj grad op til smagen! Det her er virkelig for macho's og folk med hår på tungen! Smagen er en blanding af løg, chili, salt, hvidløg og paprika. De er pænt stærke, måske endda for stærke. Det er ikke nogle man lige spiser en pose af.

KiMs kører i øjeblikket en kampagne på Macho chips. Det gælder om at brøle højest og førstepræmien er ca. 160 poser Macho chips!! Se her for meget info:
http://kims.dk/kampagner/macho/

Personligt synes jeg chipsene har en meget gennemtrængene smag af løg og hvidløg, og at det måske lige er en tand for meget. Det er dog et produkt hvor man får, hvad man ser, og sådan nogle ting er jeg bare super glad for! Man bliver ikke snydt, de her chips ER virkelig bare macho!

Smagen alene vil jeg bedømme til 1-1½ stjerne, da de ikke lige falder helt i min smag. At man har "chips ånde" dagen efter (ligesom når man har spist hvidløg) er ikke positivt i min verden.
Markedsføring, emballage og navnet falder dog i min smag, det er super fuldendt, og det får faktisk karaktern op på 2,5 ud af 5.


Samlet brugerbedømmelse: KiMs Macho har fået en brugerbedømmelse på 2½ stjerner
Bedømmelsen er baseret på 3 bedømmelser. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.