Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: KiMs
Produkt: Fødselsdagsmix

Købt i: Rema 1000
Ca. pris: 8 kr
Vægt: 105 g (76.19 kr/kg)

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs Fødselsdagsmix
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Faldt over denne pose i Rema en dag, det er ikke hver dag vi ser specialfremstillede poser som denne, som (tydeligvis) er et samarbejde mellem Rema 1000 og KiMs.
Posen har fået påtrykt Rema-logoer i balloner i forbindelse med kædens 24 års fødselsdag, men mærkeligt nok er der bag på posen intet der fortæller om årsagen. Ud over et enkelt logo er bagsiden helt standard.

Men nu er det også smagen det drejer sig om og den er fantastisk: En god, gedigen blanding af sour cream og jalapeños. Krydringen er lidt til den stærke side men den bliver aldrig for stærk, så den er tilpas. Er man slet ikke til krydret mad skal man dog nok gå uden om denne pose da chilien bestemt kan mærkes. Men den passer rigtig godt til den klassiske syrlige sour cream smag. Man opdager små hints af barbecue-smag og ingredienslisten afslører da også at der både er ting som paprika og peberfrugt i. Og det gør bestemt ikke noget.

Posen minder om de andre Mix-varianter, dog indeholder den ikke de samme snack-former som de andre posen. Denne indeholder snack chips, griller, rør og .. en anden ubeskrivelig form. De knaser som de skal.

Så prisen og smagen taget i betragtning har de fortjent alle 4 stjerner. Posens størrelse og de formentlig forsvinder for markedet når Rema ikke længere mener de har fødselsdag trækker ned.


Dette produkt har ingen brugerbedømmelser