Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Amigos Nacho


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Amigos Nacho

Købt i Sponsorat
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 06-12-2010 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Hverken jeg eller Anders er de store tortillachips-fans, men KiMs har sendt os et par poser tortillachips og de skal selvfølgelig testes.

Nachos er en ny pose oste/krydderi tortillachips fra KiMs. For at springe direkte til smagen så bryder jeg mig slet ikke om den. Den er sur, alt for sur. Smagen og krydderierne er meget ujævnt fordelt, det betyder at nogle smager af ingenting og andre smager af alt for meget.

Desværre kan man heller ikke rigtig bruge dem til salsadip. Den sure smag, sammen med den halvstærke dip, passede overhovedet ikke sammen og jeg måtte faktisk give op halvvejs. Størrelsen på chipsene fejler dog ikke noget og passer perfekt ned i et dip-glas.

Jeg havde ellers glædet mig til tortillachips med lidt smag, men må sige at de skuffer lidt. Er man så heldig at ramme en håndfuld chips uden alt for meget krydderi på, så smager de godt og specielt selve "grundchipsen" af majsmel har en rigtig god og let sødlig smag.

En af de vigtigste ting ved tortillachips er sprødheden og jeg synes egentlig KiMs har formået en rimelig sprødhed. De måtte dog godt være lidt mere hårde og sprødere.

Sprødheden er i top og er man vild med tortillachips er de værd at prøve - men den ikke særlig rare smag gør at jeg ikke giver dem mere end 2 stjerner.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

gabrielwj

Hvis man elsker kan man nok godt de her chips, men ellers ikke. Kan kun nydes hvis der salsa til. Alene er de dårlige.