Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: KiMs
Produkt: Amigos Mexi

Købt i: Sponsorat
Ca. pris: Ukendt
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs Amigos Mexi
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Hverken jeg eller Anders er de store tortillachips-fans, men KiMs har sendt os et par poser tortillachips og de skal selvfølgelig testes.

Posen fortæller at det er mexi-varianten og bagsiden afslører at det er krydrede majssnacks. Det siger jo egentlig ikke så meget, men smager man på dem, smager de sødligt af paprika og løg. Smagen er mild, i den forstand at man måske forventer de er lidt stærke, når det nu er tortillachips med en (må man formode) smag af Mexico, men man kan uden problemer spise dem uden dip. Ind i mellem er de dog så ujævnt krydret, at man støder på en næsten helt brun chips - og det smager knap så godt.

Den lidt milde smag gør også at jeg synes de bliver lidt kedelige. Der er ingen klar smag som ost eller tomater, her er man nødt til at have en velsmagende dip, for at få noget ud af hele posen.

En af de vigtigste ting ved tortillachips er sprødheden og jeg synes egentlig KiMs har formået en rimelig sprødhed. De måtte dog godt være lidt mere hårde og sprødere, men måske har KiMs valgt en sprødhed der læner sig lidt mere op ad de chips vi danskere ellers spiser. På den måde er det måske lettere at introducere tortillachips på det danske marked. Men det er rent gætværk...

Størrelsen er perfekt til salsadip, den passer lige ned i en dåse eller et glas færdiglavet dip. Jeg prøvede både sour cream- og ostedip til disse tortillachips, men kun salsadippen fungerede med krydederismagen.

Med en god men neutral smag, god størrelse og ikke særlig mange knækkede chips - men en ikke helt perfekt sprødhed - lander de på 3,5 stjerner.


Samlet brugerbedømmelse: KiMs Amigos Mexi har fået en brugerbedømmelse på 3 stjerner
Bedømmelsen er baseret på 2 bedømmelser. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.