Chipsguiden.dk

Anmeldelse: KiMs Amigos Mexi


Produktbillede
Producent: KiMs
Produkt: Amigos Mexi

Købt i Sponsorat
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 03-11-2010 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Hverken jeg eller Anders er de store tortillachips-fans, men KiMs har sendt os et par poser tortillachips og de skal selvfølgelig testes.

Posen fortæller at det er mexi-varianten og bagsiden afslører at det er krydrede majssnacks. Det siger jo egentlig ikke så meget, men smager man på dem, smager de sødligt af paprika og løg. Smagen er mild, i den forstand at man måske forventer de er lidt stærke, når det nu er tortillachips med en (må man formode) smag af Mexico, men man kan uden problemer spise dem uden dip. Ind i mellem er de dog så ujævnt krydret, at man støder på en næsten helt brun chips - og det smager knap så godt.

Den lidt milde smag gør også at jeg synes de bliver lidt kedelige. Der er ingen klar smag som ost eller tomater, her er man nødt til at have en velsmagende dip, for at få noget ud af hele posen.

En af de vigtigste ting ved tortillachips er sprødheden og jeg synes egentlig KiMs har formået en rimelig sprødhed. De måtte dog godt være lidt mere hårde og sprødere, men måske har KiMs valgt en sprødhed der læner sig lidt mere op ad de chips vi danskere ellers spiser. På den måde er det måske lettere at introducere tortillachips på det danske marked. Men det er rent gætværk...

Størrelsen er perfekt til salsadip, den passer lige ned i en dåse eller et glas færdiglavet dip. Jeg prøvede både sour cream- og ostedip til disse tortillachips, men kun salsadippen fungerede med krydederismagen.

Med en god men neutral smag, god størrelse og ikke særlig mange knækkede chips - men en ikke helt perfekt sprødhed - lander de på 3,5 stjerner.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Chipsene er gode sprøde og smager skønt sammen med Santa Maria salsa. Men dog slår de ikke Doritos chips. En grund til at de trækker ned er fordi de er så dyre i forhold til andre Tortillia chips. De koster vist ca. 22kr forskelligt fra butik til butik.

Alfaman

Som Rune skriver, så er tortilia-chips ikke blandt vores favoritter.

Disse chips kommer heller ikke langt op på min liste. Jeg giver dem 1,5 stjerne, fordi jeg ikke synes de smager godt. De er ikke direkte uspiselige, men smagen er slet ikke mig. Jeg forventede lidt en stærk chili, eller noget med lidt punch i, men de er bare gennemsnitsligt kedelige. Jeg kan slet ikke definere smagen, og den smager hverken af chili, tomat, eller andet krydderi jeg kender til. Det virker ret syntetisk, og alle chips smager sådan ca. af samme umiskendelighed.

Jeg mener ikke de kan spises uden dip.
Gå efter cheese smagen i stedet for!

Anders