Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: KiMs
Produkt: All In Cheezburger

Købt i: Ukendt
Ca. pris: Ukendt
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
KiMs All In Cheezburger
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

All In er KiMs nyeste satsning i en uendelig række af produkter forsøgt rettet mod teenagere. KiMs har opdaget at internettet eksisterer og forsøger nu at bruge gamle memes til at sælge snacks. Og jeg ville ærlig talt være ligeglad, hvis ellers de smagte godt.


Much fail.

Lad os springe direkte til smagen.
Der er et hint af noget cheeseburger-agtigt når man første gang smager på posens indhold, men der ophører ligheden med posens påstande også. Hvad der må formodes at skulle forestille smagen af en stegt bøf smager i stedet som et forkullet stykke kød. Det er syrligt og smager brændt. Osten er svær, for ikke at sige umuligt, at få øje på i det virvar af mærkelige smage der kradser sig vej ned gennem halsen. Det hjælper ikke når man får fat i en snack som tilsyneladende bærer 20% af posens samlede smag, fordi KiMs aldrig har formået at fordele krydderierne ordentlig på denne type snacks. Så kradser det ekstra meget..


De er udformet præcis som Snack Chips, bortset fra at de er knap dobbelt så lange. Sprødheden er der bestemt, men der var op til flere ukogte (eller overkogte?) snacks i min pose. Så ender man med en virkelig hård snack der nærmest er utyggelig. Det er ikke godt nok, KiMs!

Posen ender kun på 1½ stjerner. "I can has cheezburger" var nogenlunde sjovt i 2007 og bliver ikke sjovere af at blive trykt på en chipspose i 2015.


Samlet brugerbedømmelse: KiMs All In Cheezburger har fået en brugerbedømmelse på 5 stjerner
Bedømmelsen er baseret på 1 bedømmelse. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.